Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Nemé

Amningsplagg är som ett beroende. När man inser hur bra plagg det finns, hur bekväma de är, och hur lätt det är att amma i dem så vill man inte ha annat. Jag har helt slutat använda t-shirts/ toppar jag inte kan amma i. Det är inte värt det.

Ni som läst bloggen ett tag vet ju att jag har ständigt är på jakt efter amningsplagg. Mitt senaste fynd är Nemé. De gör vackra, stilrena plagg i bambu. Personligen gillar jag bambu då det suger upp fukt bättre än bomull, vilket är bra då jag känner mig varmare än någonsin vid amning. Alla plaggen är giftfria och ”närproducerade” i Estland och Sverige. Här är plaggen jag klickat hem.

barnplaggsguiden.se Fin och skön amningsklänning vid namnet ”Tuva” barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se

Toppen ”Maja”! Bra basplagg tycker jag!barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.seLinnet ”Basis”

Måste bara uppmärksamma er på att jag tycker de är lite små i storleken. Jag brukar kunna ha S eller XS och i dessa sitter S perfekt! Återkommer med en mer genomgående recension snart. Däremot kan jag redan nu säga att de är otroligt mjuka och lena mot huden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.