Status: Lewolly – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Status: Lewolly

Ett märke jag upptäckte och skrev om i sommar var Lewolly! Ett märke som har en fransk design och är tillverkade i Kina. Lewolly har en väldigt romantisk stil med fina klassiska kläder för både killar och tjejer. Tycker personligen att deras styrka ligger i att de har mycket fina killkläder och är ett härligt och prisvärt alternativ till de stora kedjorna. Det är även ett bra märke för er som letar kläder utan tryck!

Nu har Aline använt kläder från dem i ca 3 månader. Just dessa leggings har varit på landet, dagis och fest samt tvättas omkring 20-25 gånger. Här är resultatet.

barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.seForm: De har hållt formen bra, hänger inte utan sitter som de gjorde när de var nya. Inte uttöjda i rumpan efter blöjan. Färg: Väldigt bra! Som ni ser på bilden är de knappt luddiga och tvättpåverkan är minimal. Pris: 129kr Det är ett helt okej pris. Jag tycker verkligen att de är värda pengarna. Kul!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.