Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Veckans "rookie" My Only

Jag träffade My Only på formex. Ett märke jag varit intresserad av sedan jag hörde talas om dem! My Only är ett svenskt märke som föddes ur önskan att skapa ett stilfullt och prisvärt alternativ till de ”klottriga mönster” och exklusiva märken till uppblåsta priser som dominerat barnklädesbranschen idag.

My Only’s vision är att skapa snygga och prisvärda favoritplagg till de minsta som passar både vardag och fest. Förhoppningen är att det ska ge glada barn i lika funktionella som sköna kläder – och nöjda föräldrar utan stora hål i plånboken.

barnplaggsguiden.se

Märket gör endast kläder i vitt, svart och svartvitrandigt. De har alla basplagg och även lite finare plagg som tunikor, klänningar, kappor, och härliga tröjor. Det är fin kvalitet på bomullen och den känns tjock och lyxig. De har även skor för mindre barn med mjuk sula. De är otroligt fina och i läder!

Här är kläderna till Aline och Ian från My Only, kommer senare att ge er en recension.

image barnplaggsguiden.se

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.