Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Bebisfunderingar

Sitter och funderar på saker som är bra att ha när man får en nyfödd. Men även saker som kan underlätta när man har ett barn redan och sedan får en nyfödd. En sak som vi ärvt är ett tripp trapp newborn set. Det är en liggdel för bebisen så hen kan vara med vid måltider och annars vid bordet innan bebisen är stabil nog att sitta. Det är en sån sak jag uppskattar, Aline kommer inte nå honom där och bebisen kan vara med.

Tripp Trapp® Newborn Set, , mainview

Vad finns det mer för innovativa hjälpmedel för bebisar? Fick ett mail om en nyhet som heter Cocoonababy. Det är en bädd som är utvecklad på sjukhus efter 10 års forskning, bebisen kommer till ro och känner sig avslappnad som i mammas mage. Barnet ligger inte platt utan i en fosterställningsliknande miljö där hen kan röra på huvudet och därmed undviker att få platthuvud. Barnet är även fastspänt med ett band över magen som skall hjälpa mot kolikbesvär. Kanske även är bra för de som är oroliga att barnet skall rulla till sidan? Spännande tycker jag. Någon som testat?

Buy Red Castle Cocoonababy Nest, White Online at johnlewis.com

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Catarina Nirvin

    Vi har en Cocoonababy och har talat oss varma om den från början!
    Vår son har alltid sovit jättebra i den (dock svårt att veta om det varit nån skillnad på vanlig madrass)

    Har gillat att den är lätt att flytta runt oxå, han har kunnat sova i närheten vart jag än befunnit mig i lägenheten.

  2. ebba

    Spännande med cocoonen. Jag har hört om den produkten innan och min kusin i england har den! Hon älskar den! Vet dock inte vad den kostar. Om den är bra är de ju värt men användningstiden är så kort!