Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Tävling – Boob

Vinn detta fina set från Boob!

http://shop.boobdesign.com/sv/images/4791/large.jpg

Gör såhär:

  1. Följ Boob på facebook eller instagram!
  2. Kommentera i bloggen varför just du behöver vinna en amningsbh? Hur skulle den hjälpa dig i din vardag?
  3. Den som vinner kontaktar jag för att få storlek och adress! Tävlingen pågår till fredag (27/6)

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Går igenom en skilsmässa och väntar mitt andra barn. Har precis flyttat till min och dotterns egna lägenhet där jag fick köpa allt nytt då x et tog allt . Att prioritera mig själv har inte kommit i första hand direkt. Så skulle väldigt gärna behöva underkläder som är sköna och inter små.

  2. Josefin

    Följer på Instagram och Facebook.

    Jag är gravid i v 39 så min bebis kan komma när som helst. Jag är trött på min gravida kropp, känner mig stor och klumpig. Jag skulle vilja inleda livet som mamma med att känna mig lite fin och fräsch och då skulle det vara perfekt att vinna detta! Med snygga och bekväma underkläder känner man sig fräsch även om man råkar ha lite sunkiga kläder fulla med fläckar och gammalt bebiskräks. Hoppade jag kan få chansen att vinna så jag kan känna mig fin som nybliven mamma!

  3. Carro

    Efter månader med ömmande bröst och bhar som skaver och sitter åt på helt fel ställen vore de underbart att få en bh som sitter precis som en bh ska, att få känna sig fin under även i vardagen skulle lyfta villken sömnlös natt som helst! Sen att den är grymt snygg och är blå med prickar (vilket min sambo älskar) gör de hela lite bättre.

    Självklart följer jag på instagram!

  4. Jessica Olofsson

    Följer på Facebook.

    I en bh från Boob skulle tuttarna må bra. tänk på allt man unnar de små, men att ge sig själv det bästa det gör man inte. Inte jag iallafall. Jag hatar att just köpa underkläder så att få vinna dessa skulle hjälpa min ångest för bh köp.

  5. Lotta Pota

    Jag vill vinna denna till min dotter. Efter 3 barn vet jag hur viktigt det är med anpassade amnings-bh när man fått barn… Den ska både vara skön och funktionell för att underlätta vardagen och för att minska risken för att man får ont i bröst eller axlar av BH som inte passar.

    Jag gillar så klart på Facebook 🙂

    Mvh
    Lotta Pota

  6. Annika

    Följer Boob på facebook. Jag skulle gärna vilja vinna en amningsbh från boob då jag suktat efter dom länge, men då man inte e så rik som mammaledig tycker jag det e roligare o köpa saker till vår son som e två veckor redan! O amningsbhar , den svarta o vita jag har ;), turas om att ligga i tvättkorgen då de blir bröstmjölkiga fort, så skulle bli superlycklig över en snygg bh!!!

  7. Kristiina

    Hej!

    Jag är gärna med!

    1. Följer Boob på Instagram som sodercrowcastle.
    2. En amningsbehå från Boob är det bästa till vardag som fest,
    kvalité och mammarmode när det är som bäst!
    Överallt den kan bäras,
    och man slipper sig känna att man besväras.
    Och man känner sig samtidigt snygg och bra,
    Boob är det finaste att ha!

    Ha en fin dag!
    Med vänlig hälsning,
    Kristiina.

  8. Jenny Sjöberg

    Jag gillar Boobdesign sedan tidigare.

    Bebis på gång närsomhelst, beräknad till den 26/6 (imorgon!). Och även vid denna graviditet har jag ”exploderat” och blivit gigantisk! Nu är jag väldigt tveksam till att flera av kläderna kommer att passa så bra så snart efteråt som jag hade hoppats på. Är rädd att mina amningsbh:ar från förra graviditeten kommer att kännas trånga och obekväma när mjölken börjar fyllas på. Så jag tar gärna chansen och är med och tävlar om nya underkläder!
    Nya kläder kanske också skulle pigga upp lite grann för bara några dygn med amning var tredje, fjärde timme påverkar humöret en hel del…

  9. Gabby

    Följer på Instagram 🙂

    Vill så gärna vinna en ordentlig amningsbh som passar och sitter skönt trots mina enorma tuttar! Förra gången bodde jag i min sportbh men det var inte optimalt. Lutar tyvärr åt att det blir så denna gången också då vår ekonomi inte riktigt tillåter inköp av bh i den prisklassen 🙁 Håller alla tummar och tår för att jag ska få vinna!

  10. Jenny

    Jag vill verkligen verkligen vinna ett Boob set. Har kollat på just detta ett längre tag men inte ”vågat” beställa då man aldrig vet om BH:ar passar. Jag och min lilltjej ( hon är 11 veckor) har försökt få till ammandet ordentligt igen efter sjukhusvistelser för bla bröstböld. Trodde aldrig i mitt liv att det skulle vara så svårt att amma, men jag tycker det är väldigt mysigt när vi väl får till det! Skulle definitivt underlätta om man fick vara så där fin i en Boob =)

  11. Tina Carlström

    Jag gillar på FB, Tina Carlström.
    Åh jag har länge drömt om att äga en amningsbh från Boobdesign. Att få ha en mjuk och skön amningsbh som är snygg och sitter på plats kan jag definitivt behöva. Blir tokig på mina bh:ar idag som släppt i resår och blivit härligt gulblekta. Brösten fångas knappt upp i de bh:ar jag har idag.
    Perfekt att ha när man ska amma lilleman.

  12. Fashionforfree.se

    Hej!

    Vi har lagt till din tävling på fashionforfree.se

    Vi har nyligen startat fashionforfree.se där vi kommer samla alla tävlingar av kläder, skor och accessoarer på nätet.
    Tanken är att man enkelt ska kunna hitta alla tävlingar och därför kunna hitta nya bloggar, tidningar och webbutiker inom mode samtidigt som man har möjlighet att delta i tävlingar och vinna!

    När du i framtiden har en tävling på din sida får du därför gärna kontakta oss genom formuläret på hemsidan:
    http://www.fashionforfree.se/?page_id=48

    Du skickar bara länken till din sida så lägger vi upp din tävling hos oss så att alla som besöker sidan eller följer oss på Facebook enkelt kan hitta den. Du får gärna tipsa om andras tävlingar också!

    Gilla gärna också oss på Facebook så får du automatiska uppdateringar om nya tävlingar!
    https://www.facebook.com/fashionforfreese

    Mvh

    Fashionforfree.se

  13. Caroline, ung tvåbarnsmamma!

    En amningsbh underlättar väldigt mycket under amningen, boobs amningsbhar ska vara väldigt bekväma och bra, dock inte alls i min prisklass så håller mina tummar och tår lite extra att jag har turen på min sida, just nu använder jag bara vanlig bh..

    Gillar boob på facebook – Caroline Andersson

  14. Petra R

    Har ammat min dotter i 5 månader nu och än är det många månader kvar. Har svårt att hitta amningsbehåar i min prisklass som sitter bra då jag är småbystad och de flesta amningsbehåar har rätt stora kupor. Jag har hittills fått klara mig med en mjuk ”sport”-bh och ett tvåpack amningsbehåar från H&M vars spänne i ryggen rivs och skär in i hyn… Inte så skönt!

    Därför önskar jag mig ett boob-set och ett bekvämare restrerande år av amning.

    Kram petra

    Tack för en jättebra blogg!

    (följer boob på Instagram och gillar på Facebook)

  15. Hannah Kalves

    1. Följer på fejan och instagram 🙂
    2. En amnings-BH skulle vara det bästa för mig eftersom jag gärna är ute mycket och äger två BHar som jag kan använda och det skulle nog underlätta samtidigt som det är snyggt. Men har tyvärr inte råd att köpa sådant eftersom jag har mycket andra utgifter som svindyra medeciner och tandläkare att betala.
    Därför hoppas jag vinna så att jag kan få möjlighet att prova på och se om det är något jag kanske kan köpa i framtiden!

  16. Ebba

    Vi har inte råd med ngt utöver det vanliga! vill verkligen skämma bort mig efter 9tunga mån med en riktigt fin amningsbehå!

  17. Lovisa Andreasson

    Jag älskar att amma min lilla Vilmer snart två månader men jag har inte hittat ”the one” som sitter petfekt och är skön en hel dag. Det hade varit roligt att få pröva Boobdesign amningsbh då man praktiskt taget lever i plagget nu och det hade varit roligt att få känna sig lite fin! (Insta: Lovisaandreassoon)

  18. Sanna Bard

    I väntans tider jag går
    Snart vi en liten dotter får
    Det ska bli alldeles underbart att bli mamma
    Och tänk vad härligt att få känna sig riktigt fin när jag ska amma!

    Om två veckor är vår efterlängtade lilla dotter beräknad. Amningen är något jag ser fram emot, dock med något skräckblandad förtjusning. Vet att det kan vara knepigt och smärtsamt i början. Ett fint set från Boob kan vara en härlig morot i utmaningen. Att få känna sig både fin och bekväm!
    Varma hälsningar
    Sanna

  19. Anna L

    När mycket är nytt är det inte lätt att få allt att fungera och alla hjälp som finns att få som underlättar är välkommet!

    Anna Larsson på FB

  20. Sara

    1. följer på fb (Sara Martinelli)
    2. Jag blev gravid i augusti förra året och mina bröst växte snabbt, hittade dock bara en bh som passade. Ville inte heller lägga massa pengar på nya bh-ar eftersom jag inte visste hur stora brösten skulle bli. I januari förlorade vi tyvärr vår lilla tjej Isabella (vecka 23) min värld vändes uppochner och då var inte heller prioriteringen ny bh speciellt aktuell. Nu väntar jag lillasyskon till vår Bella som beräknas komma i november och känner att jag faktiskt gått med dåliga bh-ar i snart ett år. Det kanske faktiskt är dags att prioritera mig och min kropp lite.. Därför önskar jag att vinna en skön, mjuk amningsbh..

  21. Sanna

    Åh heja! Jag vill vinna för jag är såå trött på mina ömmande bröst! Inget är skönt! Tror detta är lösningen!

  22. Mikaela

    Jag är gärna med och tävlar! 😀

    1. Jag gillar BOOBDESIGN på Facebook (Mikaela Andersson) och följer på Instagram (mikaelaandersson_)

    2. Jag ska bli mamma nu i augusti för första gången och för mig är amningen jätte viktig och jag skulle känna mig ännu mer säker på min sak i detta fina set! Jag anmälde mig till en gratis amningskurs för att kunna lära mig och kunna ge mitt barn min mjölk. Hur många motgångar jag än går igenom för att lyckas med amningen så ska jag banne mig klara det och inte ge upp. Om jag skulle ha turen att vinna är detta set min morot till att jag kommer att klara detta galant. Jag gillar även att setet är snyggt och ser väldigt bekvämt ut (man kan känna sig fin i det).

    Ha det bra! 🙂