Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Boob

Hej alla! Så kul att det är så många som läser trots midsommarhelgen! Otroligt smickrande och kul! Som ni vet så har jag lovat att komma med en recension av Boobplagg som jag testat. Jag har testat en T-shirt, en klänning och ett underklädesset. Alla plaggen är amningsvänliga till att börja med! Det är ett starkt plus då plaggen annars används under en väldigt begränsad tid. Det förlänger användningstiden!

Plagget jag har använt mest är nog en amningsbehå  BHn som heter fast food (prickig). Den har jag utan att överdriva flyttat in i sen jag fick hem den. Den har nämligen ingen bygel så jag har kunnat sova i den väldigt bra, samt ha den dagtid. ( Mina bröst läcker redan och det är skönare för mig att sova med topp) Jag brukar vara skeptisk till BHar utan bygel då jag gillar lite push och stöd men denna ger det i alla fall. Den är väldigt snygg och brösten ser snygga ut i den! Den gör sig bra under kläder och den ger brösten en snygg form tycker jag!

T-shirten har även den använts mycket och sitter skönt, inte för tajt över magen och är i lite tjockare, elastiskt bomull ( 92% ekologiskt bomull och 8% elastan) Det är väldigt bra med elastanet då t T-shirten verkligen kan stretchas och sedan gå tillbaka. Annars upplever jag ofta att vanliga T-shirts och linnen ”trycker” mot magen och det kan skapa lite obehag.

Klänningen har jag endast haft någon gång på grund av det kalla vädret, men även den är otroligt skön och mjuk i bomull! Något tajt kanske? Jag valde storlek small då jag alltid brukar ha det, men skulle nog även kunna haft medium.

Tvätt: Alla plaggen är av hög kvalitet och håller bra i tvätten. Jag tycker inte att jag kan se någon tvättpåverkan alls och alla har tvättats ca 3 gånger i 40 grader. Inget har krympt märkbart.

Storlekar: De är vanliga till små i storleken. Tvekar du, ta en storlek större. Jag har medium i BHn och brukar ha ca 70C. När man ammar brukar brösten dessutom bli större så det är bara bra med lite plats.

Pris: T-shirten kostar 399kr, Klänningen 499kr, och BHn: 450kr samt trosorna 199kr. Det är dyrt om man jämför med de stora kedjorna. Jag anser däremot att man får mycket för pengarna och jag resonerar som så att plaggen kommer tvättas och tvättas och tvättas så de måste hålla. I längden tror jag man får igen pengarna då det är otroligt bra kvalitet på alla plagg samt att de kan användas både under graviditeten och amningstiden.  De kommer även hålla till dina nästkommande barn!

barnplaggsguiden

Eftersom jag verkligen gillade BHn och trosorna så får jag lotta ut ett set! Håll koll på bloggen! Kommer snart en tävling!

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Tack för en bra recension! Ska beställa ett linne från boob, nu blev jag verkligen taggad! Kul med bra kvalitet och att det verkligen håller!