Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension Noa Noa

Noa Noa Miniature är ett danskt märke. Noa Noa betyder enkelt och harmoniskt på tahitiska. Kläderna är väldigt enkla, romantiska och har milda vackra färger. Märket är mellanprisklass och det är verkligen bra kvalitet. Jag tycker de har väldigt fina plagg som man kan lägga till i en basgarderob. Många vackra klänningar som är perfekta för kalas och liknande.

Jag har köpt en hel del till Aline där, fast ärligt talat mest på nätet när det är rea eller i Barkarby Outlet. En tröja som Aline haft mycket kommer just från Noa Noa och jag vill verkligen slå ett slag för deras tröjor!image

 

Denna är i 100% bomull och ser fortfarande som ny ut trots säkert 30 – 40 tvättar! Den har varit i sandlådan och på dagis och verkligen använts! Jag är imponerad.

Tvätt: Jag tvättar i 40 grader, vilket även är enligt anvisningarna. Färgen är densamma som vid köp. Ser lite noppor nu efter alla tvättar, men fortfarande väldigt lite! Krymper inte alls.

Storlek: Normala i storlek tycker jag. Står 12-18 mån i den. Aline är snart 18 mån och har den än, kommer säkerligen kunna ha den hela sommaren.

Pris: Ca 299 kr

image

(Endast ljusare på bild! Inte i verkligheten)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.