Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Veckans "Rookie" – One We Like!

För några månader sedan så blev jag introducerad till märket One We Like. Det är tjejerna bakom barnklädes agenturen Things We Like som bestämde sig för att starta eget! Jag älskar att lyfta fram svensk design och detta känns dessutom unisex! Bra! One We Likes koncept är verkligen nytänkande. De gör tidlösa/klassiska barnkläder som inte nödvändigtvis följer trenderna, enkla plagg som alltid kan användas med fina tryck. Skönt med barnkläder som inte slaviskt följer olika modetrender! För One We Like är det viktigt med bra material, kvalitet och hållbarhet då de vill att kläderna skall kunna ärvas samt vara miljömedvetna. Så ofta det går så görs plaggen av resttyger som annars skulle slängts. Det gillar jag! Medveten produktion!

Storlekarna: One We Like är kläder från 1-2 år till 10 år.
De är normala i storlek, görs i dubbelstorlek vilket jag ofta tycker gör att man kan ha plagget längre. Min dotter har haft sin klänning i ca ett halvår nu, stl 1-2 och kommer säkert kunna ha den minst lika länge till. Vek upp ärmarna i början! De krymper inte i tvätten! Verkligen slitstarka!

Pris: Tröjor ca 300 kr, T-shirt ca 229kr. Inte billigt, mellannivå skulle jag nog säga. Kan jämnföras med tex Mini rodini på body/ shirt och billigare på tröjor.

One We Like Pop Tee S/S White Fish

”Consious consumtion – Slow fashion”

Displaying Shop owl.jpg   Displaying Anine bing mama april.jpg

MAMA har skrivit om märket! Anine Bing’s barn har setts ha detta märke! – Snart kommer deras höstkollektion ut i butik! Säljs bland annat hos ByEngberg.

 Ser framemot höstkollektionen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.