myran83

Välkommen till min blogg

Annons

Home sweet home

Precis som planerat så glider vi omkring hemma idag, lugnt och skönt och inga måsten på schemat! Det är faktiskt rätt skönt med sådan dagar som dessa. 🙂

5d54d1642bd6f0178895736f554cb460

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Lördag

Åh, underbara lördagsmorgon! Hela familjen är hemma, långfrukost och morgonkaffe i soffan 🙂 Jag älskar lördagar!! idag står det inte mycket på schemat. Det är skönt med sådan dagar också.

Coffee

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Kärlek

Efter en lång arbetsvecka så finns det inget bättre än att komma hem till barnen, Krypa upp i soffan och bara mysa. Mina älskade barn ger mig så mycket energi, utan dom hade jag inte klarat av hälften av det jag gör.! De ger mig så galet mycket glädje och energi. 🙂

ec55ab11b68810e61d1b8bbade76d632

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Hårvård som jag är sugen på att testa.

Dessa hårvårds produkter är jag sugen på att testa. Dom kommer i från märket Moroccan oil.

Vad använder ni för hårvårdsprodukter tipsa mig gärna.

moroccan oil

  1. Moisture Repair Shampoo och Moisture Repair Conditioner passar hår som har försvagats eller skadats av färg, kemisk behandling eller värmestyling. Produkterna återupplivar håret effektivt men skonsamt, ger det näring och lämnar det hanterbart och starkt.
  2. Moroccanoil Luminois Hairspray Strongs unika formula med arganolja gör dne till en lättviktig och lättjobbad hårspray som ger en långvarig, flexibel hålbbarhet utan att ge en ”klistrig” känsla. Den är idealisk för att skapa och bevara mjuka, naturliga stilar. Borstas enkelt ur och tynger inte ner håret. Ger glans och skyddar håret mot luftfuktighet som kan leda till friss.
  3. Moroccanoil Volumizing Mousse är en stylingprodukt som bygger volym och skapar en flexibel frisyr. Den är viktlös och är lätt att skapa kreativa frisyrer som ser naturliga ut. Moussen lyfter frisyren utan att bli tyngande.

 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Aco spotless

Jag har fastnat för Aco spotless hudvårdsprodukter. Som finns att köpa på apoteket.

Vad använder ni för hudprodukter? Tipsa gärna 🙂

Aco spotless

1. ACO Spotless Daily Face Wash är en djuprengörande ansiktstvätt för fet och oren hud. Ansiktstvätten innehåller salicylsyra som motverkar och förbygger finnar och pormaskar. Ansiktstvätten används morgon och kväll istället för tvål.

2. ACO Spotless Daily Purifying Toner är ett behandlande ansiktsvatten för fet och oren hud. Ansiktsvattnet innehåller salicylsyra som tar bort döda hudceller och öppnar tilltäppta porer. Applicera på problemområden med bomullstuss morgon och kväll.

3. ACO Spotless Daily Moisturiser är en återfuktande gelkräm som lugnar och mjukgör huden efter den dagliga rengöringen. Innehåller mattande mikropartiklar som absorberar överflödigt fett och lämnar huden matt och fräsch. Gelen är fettfri och täpper inte till porerna.

 

 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera