myran83

Välkommen till min blogg

Annons

Cheez Dippers

Jag fick möjligheten att testa Cheez Dippers från Buzzador. Cheez Dippers passar som mellis ihop med en frukt eller som ett litet snack till dina barn. Jag tyckte att den var god men dyr i butiken.

header_cheezdippers

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...

Wet’n Wild Max Volume Plus Mascara Amp’d

Jag har hittat en jättebra mascara som jag rekommenderar starkt och det är Wet n Wild’s Max Volume Plus Mascara Amp’d Black E1501. Jag måste säga att den här mascaran är den bästa mascaran jag testat och är en av mina favoritmascaror. Den ger verkligen volym till mina fransar och håller dem böjda hela dagen. Borsten är en gummiborste, vilket jag föredrar, Håller hela dagen utan att kladda eller smula

big_12423

Annons
Kommentera (2)

Kommentera

 1. Magdalena

  Vad kul att du gillar vår Max Volume Plus Mascara! Det är en av våra bästsäljare! Har du provat vår Max Fanataic Cat Eye Mascara? Det har en solfjäderformad gummiborste vilket gör det lättare att komma åt de innersta och yttersta fransarna!
  Ha en fin dag!
  /Magdalena – wet n wild

Se fler...

Tattoos!

Ååå vill tatuera mig igen, är så sugen! Har så många planer och idéer men det blir aldrig av. Får ta och spara ihop lite och bestämma mig och se till att det blir bra. Älskar tatueringar och tycker det är så fint och ett bra sätt att uttrycka sig på.

Vad tycker ni om tattueringar?

 

tattoo_82219300

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

 1. Petra

  Ja, det är snyggt med tatueringar.
  Hos vem/vilka går du och tatuerar dig? Har hört att de är riktigt duktiga på Arahant tattoo.

Se fler...

14 SAKER ATT STOPPA I PÅSKÄGGET ISTÄLLET FÖR GODIS

Jag läste att ett normalstort påskägg innehåller 75 sockerbitar!!! Jag tänkte passa på att dela med mig av en del förslag som man kan lägga i ett påskägg i stället för godis., Lämna gärna en kommentar om du kommer på fler saker.

Biobiljetter

Presentkort

Fiskespö

Pokémonkort / Fotbollskort

Smycken

Hörlurar

Smink

Såpbubblor

Böcker

Pysselsaker

Frukt

Pennor, Linjaler, suddgummin

Skal till mobilen

Selfiepinne eller stativ till mobilen

påskägg

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Tulpaner

Någon mer än jag som älskar tulpaner? tycker dom är så fina och dom får mig verkligen att känna att det är vår. Att ha tulpaner hemma i en vas är så otroligt underbart och jag blir så glad av dom underbara färgerna. Gillar att det finns så otroligt många nyanser också.

tulpaner

Annons
Kommentera (0)

Kommentera