myran83

Välkommen till min blogg

Annons

Järvzoo

Idag åkte vi till Järvzoo för att kolla in dom fina nordiska vilddjursparken. Ett besök på Järvzoo är en magisk och minnesvärd upplevelse för hela familjen. På Järvzoo möter du nordens vilda djur. Järvzoo ligger på sydsidan av öjeberget i Järvsö i vackra Hälsingland. Man går genom djurparken på en trekilometer lång trätrottoar längs vägen finns även flera platser där man kan sitta ner och vila, njuta av utsikten och kanske äta något gott. 

Järvsözoo.... Järvsözoo

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...

Vill till Ullared.

Ååååh va jag är sugen på att åka till Ullared!! Men det inget man bara åker så där över en helg när man bor över 80 mil från Ullared. Jag har börjat på en liten lista iallafall för jag vet att i vilket fall så dröjer det inte sååå länge tills jag är där igen med min syster för vi brukar åka ner,. Vi bruka åka dit efter sommaren och när de flesta har börjat jobbat igen….

ullared

 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Vilka är era favorit bloggar?

Jag letar ständigt efter nya bloggar att klicka in mig på, både för att jag älskar att titta på bilder och även hitta inspiration till min egen blogg. Jag tycker det är super kult att höra om andras liv och andras vardag, hur de lever och vad de gillar.

Så nu frågar jag er, Vilka är era top 5 favorit bloggar?

Mina top 5 favoritbloggar är.

http://frureinhold.se

http://oslofru.com

http://nyponstina.se/

http://gabriellajoss.me

http://blogg.loppi.se/theresewickman

Top 5 five award cup symbol isolated on white background. 3d render

 

 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Kvällsmys

Blev lite sugen på allt möjligt nu så här på kvällskvisten och visste absolut inte vad jag var sugen på så jag slängde ihop lite morötter, gurka och dipp. jag testade även att göra jordgubbsvatten istället för vanligt smaklöst vatten och gud vilken god kombo. Kände mig super nyttig och jag som är världens godismonster, klapp på axeln till mig. Nu skall jag mysa ner mig i soffan och kika på något på tvn, Ha en underbar kväll alla fina. 

20170719_210450

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Sorry for bad update

Jag är sååå ledsen för att jag har vart så sjukt dålig på att blogga och ni är guld värda ni som kikar in här ändå varje dag och antagligen blir besvikna för att jag inte har uppdaterat. Jag har så sjukt mycket i mitt huvud just nu så det är galet. Min tanke är nu att jag skall sätta mig i helgen och göra ett schema för bloggandet eftersom jag har så många inlägg som måste upp, Tack för att ni kikar in, ni är bäst! Ha en fin kväll.

maxresdefault

Annons
Kommentera (0)

Kommentera