Välkommen till min blogg

Mulle

Mulle är den lata, busiga och helt underbara lilla shettisen som vi har fått följa i Min Häst sedan 1975. Nu har Mulle tagit beslutet att skriva ner sina fartfyllda dagar i några böcker. Böckerna är skriven i dagboksform. Lena Furbergs är en av Sveriges mest kända hästserietecknare. Hon föddes och växte upp i Skellefteå och började teckna redan som barn.

 

Mulle och ponnyklubben

Mulles ryttare Molly har bestämt sig för att de ska tävla i hoppning. Kvällen före den stora dagen ägnar sig Molly åt att göra Mulle Fin. Hon schamponerar honom och knoppar manen. Mulle är inte alls nöjd. Han ser ju inte klok ut!

Mulle på sommarbete

Mulle ska åka på sommarbete!  Mulle ska äta hela dagarna, få gröna knän, kardborrar i manen, springa naken med vind i svansen och sova under stjärnorna. Tillsammans med sina nya kompisar. Vilka det blir vet han inte än. Men Mulle hoppas på att Lisen kommer.

Mulle och stallspöket

Gnissel och spindelväv! Det händer nåt mystiskt i Mulles stall. Nån snattar av Mulles havre, flyttar på sakerna, Det försvinner en massa saker, ävens Mollys ryktsaker. Molly tror att det är Mulle som är skyldig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.