Annawii

ASTRID & APORNA

För ett par veckor sedan ”ramlade” jag över Astrid och Apornas vegetariska produkter och jag blev så glad då de har lite roligare vegetariska produkter än Qorn och Ica. De har massor av olika korvar (som jag saknat choritzo), panerad ”fisk”, pålägg och smaksatta veganostar. Själv har jag hittills hunnit prova produkterna ovan och jag gillar alla men storfavoriten är helt klart den panerade ”fisken”. Den smakar fantastiskt gott och passar perfekt till en stor laddning med kokt broccoli, lite citron och ett gott bröd till (jag är inget potatisfan ;). Så smarrigt!
Har ni testat någon av deras produkter, vad tyckte ni?
/For a couple of weeks ago I found the vegetarian food brand ”Astrid och aporna” and I felt so happy because they have so many fun products. They have different kind of sausages, ”fish”, sandwich toppings and flavoured vegan cheeses. I have tried all of the products above and I like them but my favorite is definitely the ”fish”. It tastes amazing and fits perfect with some boiled broccoli, lemon plus a good bread at the side. Delicious! Do you have any veggie or vegan favorite brands?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. donnasandra

    Varför finns de inte här? 🙂 Ett tag fanns det färsk veggokorv från Veggo men sedan dess har jag varit utan god vegetarisk korv. Hoppas att jag får se de där snaaaart 😀

  2. conscious

    Härligt!! Astrid och Aporna är awesome!:)
    Plus att utesluts Qorn så slipper man ju också ägg i allt med 😉 (för de som vill utesluta) Härligt att det bara växer och växer med vegetariskt och medvetenhet !
    Ha det fint!

  3. Vanja

    Det låter intressant! Vad är produkterna gjorda av? Finns de i vanlig butik? Är inte heller förtjust i quorn, har i princip helt lagt av med alla "köttsubstitut" eftersom jag inte tycker om dem.