En rätt som jag faktiskt tycker att jag är riktigt bra på är lasagne och denna vegetariska variant blev supergod så därför vill jag dela receptet med er! Det man behöver är en påse quornfärs, 1 påse ekologisk babyspenat, ajvar relish, 2 mozarellaostar, 2 förpackningar med färska lasagneplattor, bechamelsås samt salt & peppar. Börja med att sätta på ugnen på 200 grader och medan den blir varm steker du färsen tillsammans med spenaten, ajvar relish, salt och peppar. När den gottat ihop sig och spenaten sjunkit ihop är den klar och då börjar det roliga – att bygga lasagnen! Börja med att ha lite bechamelsås i botten av formen så att lasagneplattorna inte fastnar och varva sedan plattorna med färs och bechamelsås till du kommer till toppen. Där avslutar du med ett lager lasagneplattor, ett tunt lager med Bechamelsås och mozarellan. Sedan är det bara att slänga in formen i ugnen och när osten blivit gyllene är den redo att tas ut och ätas. Så gott, enkelt och perfekt när man vill göra smarriga matlådor till jobbet!
Bon appétit raringar!
Det är ju så gott med lasagne!