Annawii

SENASTE…

Lista lånad av Engla
…Väskan
Jag har fått en återförälskelse i min fina ”Noe petit” från Lous Vuitton då modellen är så fin och färgerna perfekta för denna höst när det är mycket bruna toner.
…Klädspaningen
Jag vill ha brunt, brunt, brunt i höst men även vinrött, marinblått, svart skinn och benvitt i höst. Inte lika mycket ton-i-ton och beige som innan utan gärna kontraster som gör att outfiten poppar.
…Skobegäret
Har spanat in ett par supersnygga grova stövlar från Steve Madden på jobbet som jag vill ha och matcha med vida klänningar. Bilden är tagen av vår grymma fotograf Isak Wiklund.
...Jackan inför höstenKommer köra på mina overshirts plus min Tigerkappa. Skulle även vilja ha en brun kappa men vi får se, känner mig ändå nöjd med de ytterplagg jag har så det ska isåfall vara den ”perfekta” kappan ifall det blir ett köp.
…Stickade plagget jag vill ha nu
Jag vill ha den perfekta stickade tröjan i chokladbrunt, gärna Twist & Tango´s ”Zina sweater” då den är i den perfekta nyansen och lösa modellen. Tänk vad snygg med en benvit kragblus under till fuskskinnbyxor eller en kjol och stövlar!
…Byxmodellen jag kommer satsa på
Jag har vart lite sugen på ett par riktigt vida jeans men känner mig lite som en rektangel i det så kommer nog fortsätta köra på tighta jeans och smala skinnbyxor. Har dock införskaffat ett par utsvängda skinnbyxor från Twist & Tango så det känns ju kul med nåt nytt!
Vad svarar ni på frågorna?
Klicka gärna på ♥ Gilla om ni gillar inlägget
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.