Annawii

SAKER JAG INTE VILL VARA UTAN MED BEBIS

Inlägget innehåller annonslänkar
BARNVAGN
Jag vet att vi alla har olika behov till våra småttingar men tänker att det ändå kan vara kul att se vad vi tycker är viktigt så här kommer ett inlägg med våra favoritsaker till lillebror. Först ut, och en av de viktigaste, är vår barnvagn då vi bor på landet och jag inte har körkort. Den används dagligen när vi är ute och leker med ”C”, när jag hämtar henne på förskolan, när han ska sövas och så vidare. Skulle inte klara mig utan den så för oss är den oumbärlig!
BABYSITTER
Jag älskar verkligen vår babysitter då den funkar från nyfödd upp till 2 år och är perfekt att ha lillebror i när han är vaken och vill vara ”med”. Vi kör på lägsta ställningne nu och han brukar ofta sitta i den när vi äter frukost eftersom han brukar vara vaken och ltie aktiv då. Ett till plus med den är att den är superenkel att ta med då den knappt tar någon plats och även enkelt går att tvätta. En perfekt bebisprodukt!
BÄRSELE
Med ”C” kände jag inte samma behov av bärsele som med lillebror och det beror ju dels på att jag har två barn nu och behöver kunna ta mig runt enkelt med honom, dels att han gärna vill vara nära och jag just nu inte får lägga ner honom några längre stunder (förutom i vagnen). Är väldigt skönt att kunna slänga på den och göra undan lite hushållssysslor medan han fortfarande är nöjd och får vara nära. 
BABYSKYDD
Ett babyskydd kan man ju inte vara utan om man har bil så det är livsviktigt och de får ju gärna vara kompatibla med barnvagnen så man kan slänga på det när man inte orkar ha med liggdelen. Vår lilla kille sover gärna en stund i det också så det står alltid inne så att jag kan ha det som alternativ till vagnen när han bara vill ta en kort nap.
BABYVAKT
Än så länge sover lillebror inne men om han sover på övervåningen kör jag på babyvakten nere ifall han skulle vakna. När vi börjar köra på utesovningar är detta världens bästa bebisprodukt för då kan man slappna av lite medan han sover då denna babyvakt är super!
BABYNEST
Ett mysigt, fluffigt babynest är också en toppenprodukt om man har en bebis som gärna vill vara ”omhuldad”.  Jag brukar även bulla upp med filtar då han inte vill ligga på rygg utan sida (tror det har med magen att göra) så då är det perfekt när det är så här ”bulligt”. Det är även poppis hos lilla ”C” som somnar i det varje kväll innan jag lägger över lillebror där i haha.
SKÖTBÄDD
Vi har inget särskilt skötbord utan kör på en avtorkbar skötbädd som vi flyttar runt dit vi är och det är väldigt skönt när man har två barn hemma. Då kan jag ha min blöjstation där alla är och ändå känna att det inte blir bajs/kiss överallt plus att det är väldigt tacksam att det är avtorkbart för annars skulle det vara i tvätten jämt ;).
NAPPFLASKA
Jag delammar även denna gång och då är ju såklart en nappflaska livsnödvändig. Förra gången körde vi på Twist & Shake samt Herobility men nu har vi fastnat för Philips Avent* då den påminner väldigt mycket om en bröstvårta. Den funkar super och jag ska köpa ett par till sådana då det äts en hel del här hemma.
Vad vill/ville ni inte vara utan med bebis? 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.