![](https://blogg.loppi.se/annawii/files/2020/06/skagenrora_2_5eed90ae9606ee24ce706ede.jpg)
![](https://blogg.loppi.se/annawii/files/2020/06/toast_skagen_5eed9124e087c32a048ed5d6.jpg)
![](https://blogg.loppi.se/annawii/files/2020/06/skagenrora_5eed90b02a6b227649e2e3b0.jpg)
Ingredienser
500 gram räkor med skal
1 dl majonäs
1 dl creme fraiche
1 kruka dill
1 citron
Salt & Peppar
4 skivor rostbröd
Gör så här:
* Börja med att skala räkorna och när det är klart tar du undan ca: 8-10 räkor till garnering och hackar resten grovt
* Blanda räkorna med majonäsen och creme fraichen i en skål eller bunke
* Hacka 2/3-delar av dillen och vänd i den i bunken och rör om
* Pressa 1/2 citron i bunken, rör om och smaka av med salt och peppar
* Rosta brödskivorna, dela dem snett och lägg sedan på generöst med skagenröra, en dillkvist, en citronskiva och två räkor
Bon appétit!
Älskar toast skagen, tack för recept 🙂
http://johannagrahn.se