Annawii

ÖNSKEINLÄGG?

Jag älskar när ni kommenterar och är engagerade i bloggen så därför tänkte jag höra om ni har några önskeinlägg/ämnen ni skulle vilja att jag tog upp? Det kan vara allt ifrån något ytligt som ”tips på festklänningar” och hur det ser ut hemma hos oss till mer personliga saker och större ämnen som ni tycker är intressanta. Kanske inte vad jag tycker om världspolitik, men ämnen som går att skriva om utifrån min synvinkel och som ni funderar kring. Tycker det vore superkul att få lite input av er vad ni vill läsa om så hoppas på att få in lite önskemål!
Vad skulle ni vilja läsa/se mer av?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Hej fina!
    Jag är så glad att det går bra för dig och att du mår bättre efter knölen.
    Vi har ju träffats för massa år sen, då ni bodde inne i umeå på ditt jobb och du är ju så go.
    Nu har jag ju själv ett nytt förhållande och nonusbarn. Jag undrar hur du får ihop vardagen, som jag som helt plötsligt fått 3 barn 2 ronåringar och en 7 åring. Hur får du ihop jobb, vardag, familj och dig själv kombo med att vara en bra vän. Livet för mig blev en helt ny dimension och jag älskar mitt liv som förut alltid kändes rätt tomt. Du är ju alltid fin och snyggt klädd. Gärna tips på detta för en som fått ett helt nytt bättre liv. Men man vill ju ha balansen. Tack för en underbar blogg.

  2. Sanna

    Hej! Jag skulle gärna läsa mer om föräldraskapet. Gärna i förhållande till din man, alltså rollen som mamma och pappa. Du har ju skrivit att di. Dotter varit mammig. Det är kanske så att du inte vill skriva om din make på. Det sättet, men om det går!

  3. Lisa

    Jag tycker överlag att personliga inlägg är det allra roligaste att läsa. Du har ju nämnt det vid flera tillfällen den senaste tiden men jag skullen gärna läsa mer om era tankar kring syskon. Hur viktigt är det för er? Hur ser era tankar ut kring ev. hjälp osv.? Tror att många kämpar med detta men det är fortfarande allt för tabubelagt att dela med sig av tyvärr.

  4. Anonym

    Jag följde din blogg för ca 14-15!! år sedan, då led du av ätstörningar. Hur mår du i det idag? Vilken hjälp var den bästa? Jag är mamma till en dotter och känner mig oroad över att hon ska växa upp med instagram etc och alla retuscherade bilder och ideal som råder idag. Hur tänker du med din bakgrund av sjukdomen?
    Har full förståelse om det är för privat och du inte vill skriva om detta. /Sandra