Annawii

FREDAG & EN PLUSLISTA ♥

God morgon fredag och Jämtland! Vi njuter verkligen och det var så himla skönt att landa här i onsdags kväll och veta att vi har en långhelg tillsammans på världens lugnaste plats. Igår chillade vi mest bara och så åkte jag och Micke en sväng på Dollarstore för att fixa Halloweendräkt åt lillan då hon ska på disco nästa fredag. Blev en spökdräkt som hon blev sååååå nöjd över, hon skulle INTE ta av den haha ;). Ser fram emot att se henne stoltsera i den på discot som är på hennes 3-årsdag.
Planerna för i dag är inte satta än men blir nog en sväng på stan med barnen, Mickes mamma och min svägerska. Vi ska kanske gå på lekland och så ska barnen få gå på en leksaksbutik plus prova ut skridskor åt lillan, kul! Känns som en lagom utflykt och så ska jag vila lite också för min kropp har satt lite stopp känner jag så jag försöker att vila massor och inte utsätta mig för någon stress alls just nu. Är så skönt för huvudet som gått på högvarv den senaste tiden.
För övrigt är jag skör och lite mör men ändå stark och säker i mig själv. Jag lyssnar mer på mig själv och tar det jag känner på allvar men försöker även att inte förstora onödiga saker. Hälsan går alltid först och pengar och ytliga ting kan vara jobbiga men i grund och botten är det viktigaste att man mår bra och det är mitt fokus nu. Stressa mindre, hitta tillbaka till ”nu:et” och prioritera det viktigaste som mig själv, familjen och hälsan. Helt enkelt leva lite mer som jag gjorde när livet låg på is i våras när vi väntade på besked om knölen. Det var en hemsk tid men även extremt nyttig för jag lärde mig så mycket om vad kärnan är i livet.
Nu till veckans pluslista:
♥ Vi har det så otroligt lugnt och skönt här i Jämtland
♥ En vecka kvar till lillan fyller tre år, ska bli så kul att få fira henne!
♥ Vi hittade både Halloweenspökdräkt och tomtedräkt åt lillan för knappt några pengar alls på Dollarstore igår, skönt att ha det fixat!
♥ Jag bröt inte ihop när varmvattenberedare pajade trots att jag avr superslut så jag blir starkare och starkare för varje dag som går
♥ Fick beröm för mitt arbete tidigare i veckan och det var fint att höra då jag lägger ner mycket tid och behövde en boost trots att jag inte visste det själv
Vad står på er pluslista i dag?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.