Annawii

NY BAS TILL CORNELIA – GAP & RALPH LAUREN

Inlägget innehåller samarbete & annonslänkar från Babyshop.se
Nu när lillan är lite äldre kör vi till största del på bra basplagg i en ganska neutral färgskala så att de ska gå att kombinera enkelt och här är tre nya tillskott i garderoben. Högst upp är en helt underbar mönsterstickad tröja från GAP* (309:-) som är hur härlig som helst. Passar perfekt till jeans eller tights till vardags eller ovanpå en klänning i vinter när hon ska vara lite uppklädd. Det blev även en långärmad t-shirt från GAP* (129:-) och den typen av plagg är nog det vi använder allra mest. Perfekt vardagströja som passar att leka i på vintern då den inte blir för varm men ändå är långärmad. Sist ut är en helt ljuvlig peplum-kofta från Ralph Lauren* (895:-) som är härligt preppy. Tycker koftor är perfekta att ha på hösten/vintern då de är bra utanpå klänningar men denna går även att bära som den är till jeans så den är väldigt användbar!
Kör ni på mycket bas till era små eller köper ni lite mer utstickande kläder?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Vi kör nog mer en blandning! Jag gillar bas vad gäller förskolan, men köper gärna lite andra kläder att ha hemma. Hängselbyxor och skjorta är något som sonen kan gå klädd i en helgdag hemma men inget vi skulle sätta på honom för en dag på förskolan 🙂
    Vi har haft turen att få väldigt mycket kläder av släkt och vänner, så mycket billiga basic kläder till förskolan och det som känns extra fint sparar jag som hemmakläder. Det har fungerat finfint för oss 🙂 Det gör att sonen kan ha allt från Primark till Ralph Lauren men själv har jag mest handlat på H&M åt honom då jag hittat mycket fint där!