Annawii

FREDAG & EN PLUSLISTA

Redan fredag och fortsatt sjukstuga här hemma (hon mår lite bättre i dag) så vi delar på dagen, Micke tar förmiddagen och jag går hem vid lunch så det känns bra. Lillan är inte helt kry än men har ändå mycket bus i sig som ni kanske ser på bilden ovan haha. Jag stod och borstade tänderna igår och vips hör jag ”Kolla mamma, Keela sitter i lådan”. Lillskruttan! Eftersom det är fredag tänkte jag försöka mig på en pluslista trots för att bidra med lite positiv energi:

♥ Vi har haft en underbar semester där alla har njutit maximalt – oj vad det gjorde gott!

♥ Vi hann hem innan lillan blev så här sjuk och det känns skönt att vara på hemmaplan med närhet till Hälsocentral, febernedsättande och hennes egen säng.
♥ Denna helg är alla i familjen lediga så det känns skönt att vi hjälps åt med sjukdom och förhoppningsvis får lillan chans att bli helt frisk till nästa vecka!
♥ Det är typ tre veckor kvar till vår sommarsemester, jisses vad tiden går snabbt!
♥ Jag är lycklig och så tacksam över alla fina människor jag har i mitt liv!
♥ Våra grannar är bäst i test – så snälla och omtänksamma människor som komemr med bra råd och tips när lillan är sjuk. Så uppskattat!
Vad står på er pluslista i dag?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Jag har en klämdag, det är fredag, än så länge skiner solen och jag och alla omkring mig är friska och glada. SÅ taxksam! ❤️