Annawii

FINA UTEMÖBLER FRÅN HILLERSTORP

Inlägget är i samarbete med Trademax.se

Nu närmar våren och sommaren sig med stormsteg och jag är så peppad på att göra fint ute i år! Jag skulle vilja ha en snygg matgrupp och parasoll eller pergola vid vår grill, en charmig blomhylla vid garageväggen, en hammock till oss vuxna (lillan har redan en) och lite bra förvaring. Själv älskar jag märket Hillerstorp som finns hos Trademax för deras möbler är klassiska, stilrena och tidlösa. Jag hade mer än gärna haft matgruppen ovan och matchat med romantiska kuddar och såklart blomhyllan som är otroligt charmig!

Det man kan tänka på när man ska köpa utemöbler är att de ska vara i bra kvalité, hållbara och passa i miljön de ska stå. Hos oss passar till exempel dessa klassiker bra då vi bor i ett rött hus med vita knutar men har man en mer modern villa passar lite mer cleana möbler bättre. Jag tycker även att man ska satsa på en neutral färg som svart, vitt, grått eller rent trä och så kan man piffa till med textilier och detaljer för att göra stilen mer personlig. Då kan man använda möblerna länge men ändå inreda efter egen stil och smak!

Vi kommer nog att köra väldigt klassiskt hos oss i år med mycket vitt och kanske nåt inslag av rött då det blir fint till vårt hus och trädgård. På balkongen, som blir lite mer skymd utåt, kommer vi däremot satsa på en mer bohemisk look med rotting, jordnära toner och ett par detaljer. Tycker det är kul att skapa flera uterum som passar för olika tillfällen och då får vi ett mat- och hängställe och ett mysställe för oss själva där vi kan vara på sommarkvällarna när lillan somnat.
Hur tänker ni kring er exteriör hemma?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.