Annawii

MYSIG HELG & SKRIDSKOFRÅGA

God morgon! Vi har haft en supermysig helg hittills med besök av momma, skridskoåkning, bokning av en vårresa (!) och lite förberedelser för Nyårsafton. Härligt! Är så himla skönt att ha Micke hemma i ett par dagar och nästa vecka är han föräldraledigt så det ser jag fram emot. Eftersom han jobbar så mycket är jag mycket själv och det är sån skillnad på att vara två i jämförelse med en. Man hinner ju faktiskt göra saker och behöver inte stressa så mycket. Skönt!
Planerna för i dag är antingen skridskoåkning eller gympa och så ska jag börja preppa lite mat inför i morgon. Vi ska bjuda mina föräldrar på trerätter och på menyn står skagenfyllda crustader med mango till förrätt, helstekt kalkon med ”smashed poatoes” till huvudrätt och chokladdoppade jordgubbar med glass till efterrätt. Hur gott! Men tillbaka till skridskoåkningen, har någon av er testat justerbara skridskor med två skenor till era småttingar? Funkar de bra? Det finns ju inga vanliga skridskor åt lillan så vi tänkte köpa ett par sådana då Micke kommer från en riktig skridskofamilj och vi vill börja i tid.
Ha en fin dag och ta hand om er!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Har ingen erfarenhet av skridskor med 2 skenor, men vi köpte precis vanliga skridskor från Bauer till vår 2åring så det finns väldigt små. De var perfekta med tjocka sockor i. Sen kan man väl inte direkt säga att det var så mycket eget åkande, men skridskor är nu en hit iaf 🙂