Annawii

FRISK TJEJ & DOCKHUSRENOVERING

God morgon kära vänner! Så var det fredag och nu verkar det som att lillan äntligen börjar bli piggare. Det märktes redan igår kväll för jisses så mycket energi hon hade, jag var heeelt slut när jag till slut fick henne att somna. Fattar inte vart hon får all energi ifrån och hur mycket bus det kan finnas i en sån liten kropp ;).
Planerna för i dag är helt öppna men tror vi ska leka lite ute, ta en promenad och pilla lite med lillans dockskåp. Började måla igår och det är så roligt! Skulle vilja ha en hel vecka med att bara hålla på med det för jag älskar sånt! Få ihop färger, måla, tänka ut fina lösningar och leta möbler plus golv och fasad på nätet. Om ni också har gjort om ett dockskåp får ni gärna tipsa om br webshoppar där man kan köpa ark med fasader och tak!
Ha en fin dag och helg!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anneli

    Åh så mysigt att fixa ett dockskåp! Jag längtar efter sådant pyssel med vår lilla Elsie. Tänker försöka få med mig storebröderna och ha som projekt med dem att fixa en present till lillan. Hon är bara sju månader ännu, så vi har gott om tid att jobba med projektet 😉 Ha en jättefin dag och tack för en mysig blogg! Kramar!