Annawii

NEW IN FÖR HELA FAMILJEN

Inlägget innehåller samarbete och annonslänkar från Clubxprs.se
Jag måste brara få visa er lite nya plagg till hela familjen som jag klickat hem från Clubxprs.se för jag är så nöjd. Det blev matchande kabelstickade tröjor åt mig* och Micke*, en fluffig fuskpälsjacka* samt tuffa byxor* åt lillan, matchande set med sweatbyxor* och mjukiströja* i bombermodell åt Micke samt en superfin ribbad topp* åt mig. Så fina plagg och jag kan särskilt rekommendera de kabelstickade tröjorn samt fuskpälsen för de är så prisvärda!
Gillar ni det ni ser?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Men ska man vara helt ärlig så är ju konsumtionen vi håller på med helt galen och låååångt ifrån hållbar! Såg att du svarat på en liknande kommentar för några dagar sen, att ni alltid skänker vidare och inte slänger prylar. Det är ju bra men handlar ni nån gång begagnat till Cornelia? Eller ärver?

    1. ANNAWII

      Hon har ingen att ärva ifrån men vi handlar mkt på tradera som vinterskor, förskolekläder och sånt. Sedan mkt uteleksaker så klart! Vi har även turen att hon kan ha kläder länge så hon kan ha samma overall i år och kanske tom nästa vinter då den fortfarande är stor. Kan för övrigt varmt rekommendera att köpa vinterkläder och skor begagnat i denna ålder då de nöts väldigt lite. Vi fyndade årets för30:- och de är i fint skick och bra märke ?

  2. Malin

    Gillar ditt svar på kommentaren angående konsumtion för jag känner så igen mig på det du säger. Ingen är ju perfekt men det är ju bra att man gör det man kan. Jag är också väldigt försiktig med allas kläder, slösar inte på vatten i onödan, har ingen bil då det inte behövs i Stockholm osv. Jag tror jag är mer noggrann nu när vi spar pengar för att kunna köpa lägenhet dessutom.

    1. ANNAWII

      Tack fina! Och jag håller med dig, jag försöker leva grönare och grönare för varje år men självklart är jag inte perfekt. Jag är också supernoga med att inte slösa vatten, inte slänga mat, källsortar nitiskt, flyger mindre och handlar gärna ekologiskt och närproducerad mat. Sen driver jag ju en livsstilsblogg med mycket tips så förstår att det sticker i vissas ögon men det finns ju alltid nåt som kommer sticka i andras ögon för att vara perfekt är ju i princip omöjligt.
      Kram fina

  3. Anonym

    Hej Anna, för ett par inlägg sedan skrev du om dina tankar inför valet den 9e,där du lyfter fram miljön som en viktig politisk fråga. Jag funderar hur du ser på den egna konsumtionen och dess påverkan på miljön? Jag själv bråttas mkt med detta, då jag å ena sidan likt många andra uppskattar att få unna mig saker, å andra sidan känner hur jag bidrar till den negativa miljöpåverkan genom detta. Hur tänker du? Ha en fin dag! Vänligen /en trogen läsare