![](https://blogg.loppi.se/annawii/files/2018/07/minicroissant_5b5d792de087c3243809b6c5.jpg)
![](https://blogg.loppi.se/annawii/files/2018/07/fylld_croissant_5b5d78e5ddf2b32e9cbdbeed.jpg)
![](https://blogg.loppi.se/annawii/files/2018/07/croissanter_5b5d78732a6b22ada6d50d40.jpg)
Ingredienser:
1 förpackning croissantdeg
3 nävar babyspenat
150 gram Philadelphia
Salt, peppar
1 ägg till pensling
Gör så här:
Börja med att hacka bladspenaten och blanda den med färskosten samt salt och peppar. Man kan även ha i lite salladslök eller riven ost om man vill men detta blir supoergott som det är. När fyllningen är klar rullar man ut croissantdegen och delar varje förskuren croissant i två och fyll mdem samt rulla ihop. Därefter är det bara att pensla alla croissanter med ägg och grädda dem i ugnen på 200 grader till de är härligt gyllene. Så enkelt att göra men känns verkligen lyxigt då de blir så tjusiga!
Bon appétit
Senaste kommentarer