Annawii

TEAMWORK & EN AMNINGSUPDATE ♥

Inlägget innehåller annonslänk
God morgon kära ni! Igår hade jag en fullspäckad dag på jobbet och efteråt gick dagen i ett också. Var rätt mör efter middagen då jag roddat allt (ville att Micke skulle få se fotbollen) så då tog han med sig lillan och hämtade paket så jag fick vila en stund. Bra teamwork! När de sedan kom hem var jag en ny mamma och vi mös ute i kvällssolen och satte ihop lillans bobbycar*. Yay!
Planerna för i dag är att städa lite då jag är ledig och så kommer mamma över en sväng för att träffa mig och fräsmt lillan hihi. Blir mysigt och jag hoppas på finväder så vi kan vara ute lite och testa lillans bil plus hennes nya sandleksaker som fhon fick av min faster och farbror. Så härligt med egen sandlåda och hon älskar verkligen att leka i den!
Tänkte även ge er en liten amningsupdate på hur läget är nu och det är att vi försöker trappa ner lite sakta men säkert. Går jättebra lediga dagar men de dagar hon vart på förskola är det enda hon vill amma när vi kommer hem. Gissar på att det är för att ta igen all tid hon missat med mig. Lillgrynet ♥. Har även blivit bättre på nätterna så nu är det oftast bara ett amningsuppehåll per natt så vi sover mycket bättre nu (ta i trä), ljuvligt!
Måste även få säga att jag överlag blivit så himla fint bemött av de flesta angående att jag fortfarande ammar. Det har varit någon missunsam kommentar i bloggen och så anser jag ju att vården inte riktigt bemött mig tiptop men av alla andra har det varit bra. Många äldre tycker att det är superbra att jag fortfarande kan och vill amma och oavsett var jag ammar bemötts jag med vänliga blickar och respekt. Det känns jätteskönt och väger upp de dåliga upplevelserna som satte sina spår där för någon månad sen. Hur har ni blivit bemötta?
Ha nu en fin dag kära ni!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Förstår faktiskt inte hur man överhuvudtaget kan ha en åsikt om någonannans ammning. Det är väl helt upp till mamman och barnet hur man väljer att göra. Hoppas du inte tar åt dej av negativa kommentarer. Kram