Annawii

JOBB & SJUKSTUGA ♥

God morgon vänner! Vi har haft en väldigt lugn helg hittills då lillan har haft hög feber såd et har blivit mycket mys, badning av babblarna, kik i fönstret (hon får inte vara ute och leka när hon är sjuk så då får hon titta på allt i fönstret) och lite Pippi Långstrump-tittande. Har faktiskt varit riktigt mysigt trots att det skär i mammahjärtat när hon får sina febertoppar ♥.
I dag verkar febern än så länge vara på väg neråt så vi håller tummarna hårt för att hon håller på att bli frisk. Vågar dock inte hoppas på det riktigt än eftersom hon alltid har lägre temperatur på morgonen men jag tycker mig se att hon är piggare. Håll tummarna ni med är ni rar ♥. Planerna för dagen är i allfall lugn och ro här hemma och så ska mamman jobba ett par timmar i butik mitt på dagen. Gissar på attd et blir fullt ös då vi har 20% i både butik och webshop och jag såg att jag redan nu har många ordrar att plocka så jag lär få springa mellan lager och butik.
Vad gör ni i dag?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    En nyfiken fråga bara. Varför får hon inte vara ute när hon är sjuk? Jag haf alltid tänkt att frisk luft bara är bra, om barnet orkar såklart. Men här tänker vi tydligen olika 🙂