Annawii

ATT LEVA I NUET, PREPP FÖR VECKAN & RESEPLANER

God morgon söndag! Igår hade vi en riktigt mysig dag här hos föräldrarna med massor av mys och bus, besök av bästa Helle och en riktigt god middag i form av en stek. Så härligt! Behövde vekrligen en sådan dag för jag har det lite jobbigt så nu hoppas jag på ännu en bra dag som ger energi för kommande vecka. Har tandläkarbesök på fredag så hoppas på att denna vecka går snabbt och smärtfritt så vi får fortsätta råda bot på problemet. Försöker blicka framåt och tänka att det kommer bli bättre och det går lite bättre nu men jag ramlar tillbaka i bland och då får jag ångest. Hatar det verkligen eftersom jag inte känner mig helt som mig själv men det hjälper att umgås med fina människor så jag försöker att vara i nu:et så mycket som möjligt.
Planerna för denna söndag är att mysa runt här hos för’ldrarna fram till Micke slutar och sedan åka hemåt. Väl hemma blir det lite prepp inför morgondagens förskola/jobb och så blir det myskväll med Farmen och/eller Bron. Älskar verkligen sistnämnda och är så nyfiken på hur det ska sluta. Har hört att det inte kommer någon fler säsong så vet inte hur de ska knyta ihop säcken men det lyckas de säkert med som vanligt. För övrigt är jag så peppad på att börja planera en utlandsresa då jag pratade om det med Helena igår och det lutar åt Spanien men jag är även sugen på Paris. har ngon av er rest med småbarn till et storstad, hur var det isåfall? Cornelia är ju en väldigt nöjd liten tjej så tänker mig att det skulle gå ganska bra och vi har ju sett och gjort de flesta ”måsten” så då skulle vi kunna upptäcka barnens Paris. Kan tänka mig att man får se staden ur ett nytt perspektiv och det tycker jag vore spännande!
Vad gör ni i dag bästa ni?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Citrin

    Hoppas verkligen tänderna och allt ordnar sig snart. Så trist att gå runt med smärta och oro.
    Jag har en vän som var i Paris och inte alls var särskilt imponerad. Var väldigt mycket försäljning av stulna saker med väldigt pushiga försäljare och även om hon var där med sin man upplevde de det som rätt hotfullt. Sedan var allting tydligen svindyrt, minsta lunchen gick på 300 kr per person. Men jag har inte varit där själv, blev bara själv lite osugen när hon berättat haha. Jag kan rekommendera Kroatien, ett favvoland 🙂

    1. ANNAWII

      Tack fina, är verkligen så jobbigt och man blir inte riktigt sig själv när man gått så här länge med oro och obehag.
      Åh ja alltså det har blivit dyrare men jag älskar ju Paris och väljer de lite mindre turistiga områdena för där slipper man sånt. har aldrig känt mig rädd där och då har jag ändå varit där 5 ggr. Men jag tror att antingen älskar man eller så gör man det absolut inte, det finns inget mellanting hihi.
      Åh Kroatien är absolut ett drömresemål, verkar vara så otroligt vackert!
      Kram finaste <3