Annawii

INTROVERT, FRISÖRBESÖK & CORNELIABERIOENDE

God morgon fredag! Igår hade vi en lugn dag här hemma utan några ”måsten” men jag känner i bland att det är lite jobbigt just nu. Den mesta av tiden känns det lugnt och som att allt kommer att ordna sig men jag kan få panikångest då och då då det känns stort och så känner jag att jag skulle behöva få landa i mig själv lite. Svårt att förklara men ni som också är introverta kanske kan förstå hur det känns att inte få den där återhämtningen i ensamhet man behöver för att orka. Försöker dock ta lite egentid då jag stänger av allt omkring mig och det tror jag är nyttigt.
Nåväl, planerna för i dag är att väcka lillan nu för lite frukost och sedan ska vi göra undan morgonbestyren innan vi ska till läkaren och sedan ska jag till stan. Ska flytta upp mitt Hairtalk-hår på bästa Attityd Exclusives så det ska bli skönt för det var 8 veckor sedan sist och mitt hår växer fort nu. Efter det blir det fredagsmys för hela slanten och eftersom lillan inte ska med till stan ska jag busa och kramas med henne hela kvällen. Är inne i en riktig Corneliafas nu så jag vill inte vara utan henne för långa stunder. Någon av er med barn i samma ålder som känner igen sig?
Ha nu en fin fredag och ta hand om er!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Citrin

    Förstår dig helt. I Spanien umgicks vi ju hela tiden med sambons föräldrar (bodde hos dem) och när vi kom hem åkte jag till mina föräldrar. Sedan var jag helt SLUT! Snacka om overload av socialt umgänge haha. Behövde verkligen egentid efter det… Hoppas allt ordnar sig, Anna! Stor kram!