Annawii

RECEPT – KANTARELLLASAGNE

I förra veckan kom mamma över med en stor påse med nyplockade kantareller så i söndags testade jag att göra en ovo-vegetarisk kantarelllasagne som blev riktigt bra! Den var väldigt enkel att göra så tänkte tipsa om hur jag gjorde ifall fler av er är kantarellälskare som oss!
Ingredienser
1 paket quornfärs
1 förpackning krossade tomater
Färska örter av valfri sort
Finhackad vitlök
Kantareller (mätte ej men stekte typ en hel stekpnna)
Smör
1 förpackning färska lasagneplattor
Bechamelsås
Riven mozzarella
Börja med att göra en sås av quornen, tomaterna, vitlöken samt örterna och stek samtidigt kantarellerna i rikligt med smör i en separat stekpanna. När det är klart grundar du sedan en form med lite bechamelsås och lägger på lasagneplattor, quornfärssås, lasagneplattor, kantareller, riklingt med bechamelsås, lasagneplattor, ett tunt lager bechamelsås och sedan osten. Sedan är det bara att grädda lasagnen till den blivit härligt gyllene och därefter är den redo att serveras. En superenkel rätt som är lätt att göra mycket av och skippar man saltet kan även de minsta smaka. Härligt!
Bon appétit raringar!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.