Annawii

MINA HUDVÅRDSFAVORITER FÖR SOMMARGLOWET

IMEDEEN DERMA ONE
Min hy är som tidigare nämnt lite sliten efter en jobbig graviditet och för lite sömn nu under lillans första månader så jag blev superglad när Imedeen hörde av sig till mig och frågade om jag ville testa deras ”Derma one”-tabletter. Det är ett kosttillskott för oss som är 25+ som hjälper till att bibehålla hudens glöd, förbättra hudens kvalitet samt underhålla hudens fuktbalans inifrån. Man äter 2 tabletter dagligen i 12 veckor och jag har hört och läst att de verkligen gör skillnad så jag ser fram emot att äta dessa fram till sommaren. Kommer även göra ett par updates under tiden för att berätta vad jag tycker!
ELIZABETH ARDEN DAILY YOUTH SERUM
Förutom att vårda huden inifrån med Imedeens ”Derma one”-tabletter använder jag även Elizabeth Ardens Daily Youth restoring serum varje morgon för att ge huden lite extra ”glow”. Dessa kaplar är verkligen ett bra komplement till kosttillskottet då huden blir härligt återfuktad och sammetslen på en sekund. Jag kommer nog aldrig kunna sluta med dem för de är verkligen räddningen de dagar jag sovit på tok för lite!
VICHY IDÉALIA GELÉ DAGKRÄM
Sist ut är också en daglig favorit i form av Vichys ”Idéalia Gelé Dagkräm” som hjälper till att motverka livstidsåldrande, ger en naturlig lyster och jämnare hudton samt mattar ner glansiga partier. Den är perfekt att använda under foundationen och i sommar tänker jag mig att den i kombination av en lätt CC-kräm blir perfekt. Även den ett bra komplement till Imedeens ”Derma one” då denna arbetar mer direkt medan de hjälper till inifrån under en längre tid. 
Hur tar ni hand om huden så här på vårkanten?
I samarbete med Imeeden
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.