Annawii

TRÖTT MEN STOLT MAMMA ♥

God morgon raringar! Igår hade vi en mysig dag här på landet med två sköna långpromenader i solen, massor av mys med lillan och så fick katterna gå ut med mig en stund. Härligt! Kokos står alltid och skriker vid ytterdörren så fort han ser att jag ska ut men väl ute så är han inte så kaxig för han hatar att få snö under tassarna haha. Han är verkligen en liten primadonna ;). Hann även med lite hemmajobb igår så för en gångs skull känns det som att jag är i hyffsad fas och det är skönt att börja veckan så. Har inte varit så på några veckor eftersom lillan har vart vaken i princip hela tiden jag vart vaken men nu har hon börjat sova lite längre på morgonen och även sova lite längre på dagen så då kan jag göra undan saker utan att känna stress. Skönt!
Planerna för denna dag är att mest bara vila och mysa med lillan för jag har sovit så otroligt dåligt i natt. Hon har börjat röra sig ovanligt mycket när hon sover så jag tror hela tiden att hon är vaken fastän hon sover så jag tar upp henne och ammar i tid och otid. Måste försöka vänja mig vid det här nya så att jag kan sova bättre och inte vara så nojig över att hon är vaken, tror inte det skulle göra nåt om hon ligger och jollrar samt sparkar med benen i 10 minuter om jag sover så länge hon är glad och mår bra av det. Förutom det tycker jag att det flyter på bra med lillskruttan. Hon är verkligen ett charmtroll av rang som verkar älska sin mamma otroligt mycket för så fort hon ser mig spricker hon upp i ett leende. Tror aldrig jag känt mig så viktig som nu och det är en fin känsla som jag verkligen suger åt mig av för jag tycker faktiskt att jag är en bra mamma åt henne. Sedan kan jag så klart känna mig otillräcklig i bland men överlag känner jag att jag är en bra mamma för jag ger henne massor av kärlek, närhet och tid som är det viktigaste just nu!
Vad gör ni i dag kära ni?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Cornelia har inte kunnat få bättre mamma. Du är ömsint, tålmodig och fylld av en stor kärlek. När man ser er tillsammans så blir man varm i hjärtat. Så fint. (Samma gäller C`s pappa)

  2. linnea

    Hoppas ni snart kan sova bättre! Samsover ni ännu? När vår dotter sov själv i sin spjälsäng och jag var mogen lade vi henne att sova i eget rum pga hon rörde sig så mkt på nätterna. Plötsligt sov alla bättre. Men det är ju så mycket som ska funka kring det där. Kram på dig