Annawii

BESÖKSDAG PÅ LANDET ♥

God morgon mina små hjärtan! Igår hade vi en mysig dag här på landet då mina föräldrar hälsade på (mamma blir kvar till på söndag) och Micke fick sluta tidigare på jobbet så han drog en repa på Ikea och kom hem med lite smått och gott. Kul! På kvällen bjöd sedan mamma på stuvade makaroner med korv (mamma får bo här så länge hon vill för Micke bara hon gör det åt honom haha) och vi mös i soffan. Mamma stickade, jag ammade och Micke läste en bok – väldigt rofyllt!
Planerna för i dag är hela två besök av vänner och det hör inte till vanligheterna nu när vi bor på vischan såd et ska bli superkul! Först kommer en ny vän som jag lärde känna på föräldrakursen vi gick på i höstas som har barn i samma ålder och sedan kommer Emma, Rebekka och lilla Juni på kvällen. Mysigt! Ska bli så kul att se hur vår lilla tjej reagerar på en bebis i samma ålder och att så klart för mig att få träffa honom. Vi hade båda jobbiga graviditeter och gick över tiden med marginal så vi kan relatera väldigt bra till varandra. Sånt är så uppskattat då det inte är så vanligt att må illa exakt hela graviditeten OCH gå över tiden så pass länge som vi gjorde. Fattar fortfarande inte att jag gick över tiden med 20 dagar, vissa blir ju nästan chockade när jag berättar det haha. Nej, nu ska jag se till att få i mig lite furkost innan lillskrutten vaknar för hon har börjat vakna lite tidigare så det är nya tider på gång ;).
Ha en toppendag kära ni och tack för att ni finns ♥
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    20 dagar ? Man får väl max gå 14 dagar? Jag gick 6 dagar över och "dog" nästan ? Hade jag gått 20 dar över hade nog ungen aldrig tagit sig ut den normala vägen. Har 2 barn sen tidigare och de vägde 3100g och 3200g, 48 o 49 cm långa. 33cm i huvudomfång. Bäbis nr 3 som kom i oktober vägde 4850g och 55 lång. 38 cm i huvudomfång.

    1. ANNAWII

      Nej i Västerbotten får man gå 21 dagar och de startade min igångsättning på dag 18.
      Ojojoj, ja alltså min lillskrutt behövde kanske ligga lite extra för hon vägde 3385 g trots att hon legat nästan 3 veckor extra så hon kanske behövde "gotta" på sig lite hihi. Men det är INGET jag vill göra om ifall vi försöker oss på ett till barn. Första veckan gick ju bra men andra och sista var ju bara en pina. Jag minns att jag redan klockan 11 på dagen ville ha kväll så att jag fick sova bort tiden för jag hade så ont, var så less och även deprimerad då alla gravidhormoner lämnat kroppen. Huvva!