Här om dagen blev jag tipsad om att min härliga ”croissantsemla” från förra året är med i en artikel på Blogg.se och jag hade helt glömt bort den så det var lite roligt! Den är verkligen supersmarrig och perfekt om man är som mig och inte älskar semlor. För att göra den behöver man en croissant som man delar och sedan fyller med riven mandelmassa samt vispad grädde. Det är väldigt enkelt och nästa gång jag gör den ska jag nog testa med vit choklad-mousse för jag är inget större fan av grädde så det tror jag blir ännu godare!
Äter ni semlor eller hittar ni också på något substitut?
Så fin filt(?) med elefanter, var har du köpt den? 🙂
Det är från min gamla webshop "Lost without you". Kram
Jag är inget fan av semlor, mandelmassa tycker jag inte om och grädden blir bara för mycket. Däremot brukar jag inte göra någon annan variant eller så, utan bara helt enkelt skippa att äta den. Ska det fikas så finns det oftast något helt annat att välja om man nu måste ha något 🙂
Ja sant!
Älskar semlor! Tycker ju tvärtemot dig att det är grädden och mandelmassan som är hela grejen ?