Så fort vi fått vårt köksbord och kommit i ordning mer i köket ska jag börja bjuda på fler recept här i bloggen men här kommer ett recept från förra året på kanske smarrigaste helgbrunchen! Det är mina ”donutvåfflor” som är löjligt enkla att göra och allt ni behöver är en munk per person, färska bär, nutella och eventuellt en klick glass/grädde/kvarg att servera till. Börja med att pressa ihop munkarna en och en i ett våffeljärn och låt dem ligga där en kort stund till de fått lite färg. Tänk dock på att ha god översikt om ni väljer sockrade munkar så att sockret inte bränns! Sedan är det bara att servera dessa godingar tillsammans med massor av färska bär, en klick Nutella vid sidan av och andra valfria tillbehör. Det är verkligen en fantastiskt god brunch som även ser väldigt lyxig ut när man serverar dem så här. Inget man äter till vardags men vid speciella tillfällen då man vill lyxa till det lite extra!
Bon appétit!
Smart 🙂
Men gud så gott! ?
Oja!