Annawii

EVERYDAY CHIC

Tröja* (1000:-), Mobilskal* (449:-), Jeans* (339:-), Väska* (1260:-), Boots* (840:-)
Outfits i grtt och svart är så snyggt och så här går jag mer än gärna klädd till vardags 2017! CK-tröjan är så snygg och skulle passa alldeles ypperligt till ett par svarta jeans, grå boots (hur snygga är inte dessa), en klassisk väska samt ett par snygga accessoarer. Det känns härligt vardagschict men ändå bekvämt!
Gillar ni också stilen?
*Adlinks
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Tack för tipset! Man får ju se hur allt sitter sen efter graviditeten, kan även tänka mig att man ändrar sig både stilmässigt men också med vad som egentligen behövs och inte. Tycker det blir så med allt emellanåt, jag får ofta ryck och rensar bort både det ena och det andra men sen blir man upptagen av något annat och man låter allt vara, tills man får ett ryck igen haha!

  2. Malin

    Jag tycker dock det är lättare sagt än gjort.. Tycker jag rensar, ger bort, skänker till välgörenhet, slänger sånt som är trasigt o.s.v. men ändå finns det hur mycket som helst kvar som aldrig används. Jag har lite svårt att göra mig av med saker som jag tycker om men sällan använder, t.ex. p.g.a. att det ska användas vid ett specifikt tillfälle, och det gör ju att så mycket hänger kvar.. Får väl se om jag också ändrar synsätt efter graviditeten 🙂 Efter det så ska jag ju gå klart min utbildning och sen är det nytt jobb som gäller, så då vill jag ju ha en garderob som känns rätt för det också. Svårt det där tycker jag som fortfarande har kvar kläder från gymnasietiden bara "för att de fortfarande passar storleksmässigt" haha!