Annawii

FRIDAY MORNING ♥

God morgon sötnosar! Igår hade vi ännu en mysig dag här ute på landet då vi tog en skön promenad och sedan fick besök av mina föräldrar. De hade med sig gammeldags tätningstejp till våra fönster så nu har jag börjat täta de fönster där det drar så det inte ska bli så kallt när det blåser. Till sommaren ska vi byta ut alla lister (och kanske nåt fönster) men till dess kör vi på ”old school”-modellen med tejp och det tycker jag är supermysigt hihi. Man måste nog vara lite ”speciell” för att uppskatta ett gammalt hus för det är vint och snett, drar från fönstren och man får anpassa sig betydligt mer efter naturen och årstiderna men jag gillar det. Jag har ju haft en längtan efter det i så många år så jag stod och log medan jag satte upp alla lister med hjälp av lilla Kokos (som mest drack upp allt vatten jag skulle ha för att få dem att fästa haha).
Nåväl, planerna för i dag är att äta mysfrukost med Micke när han vaknat och sedan hänga med mamma, lillan och katterna hela dagen. Det blir nog en skön promenad och kanske en sväng på jobbet. Vi har ju startat vår grymma rea nu så det kan ju vara kul att spana in den! För övrigt är jag rätt glad i dag för vi fick lillan att somna utan gråt igår (fick dock dra henne i vagnen en bra stund då hon helst av allt vill vara vaken jämt nu och utforska världen 😉 och så sov hon fram till fem. Helt otroligt! Fick nästan en chock då jag kikade på klockan och nu hoppas jag att hon börjar göra det oftare och oftare så hennes mamma får mer sömn. Hade vart så skönt!
Hur är det med er i dag och vad har ni för planer för morgondagen?
Soffa från Sofacompany.com
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Vad skönt att hon sover längre pass. Kan inte du berätta om en typisk dag ser ut hos er. Hur mycket hon sover och hur ofta hon äter? Hur mycket ammar du och hur mycket ersättning får hon? Alltid intressant att läsa som förälder tycker jag 🙂