Annawii

LITE GRÅT & MAMMAKÄRLEK ♥

God morgon raringar! Igår hade vi en härlig dag med finbesök, en skön promenad och massor av mys med lillan. Dock tror jag hon hade lite ont i magen på kvällen plus att hon var övertrött så det var grinigt men Micke tog ner och körde henne i vagnen och då somnade hon på 10 minuter. Lillskruttan ♥. Vi är ju så bortskämda med att hon somnar av sig själv (jag kan i bland behöva amma henne till hon somnar och sedan lägga ned henne i Babynestet) så vi blir alltid så lamslagna när sånt händer haha. Bortskämda föräldrar ;).
Nåväl, planerna för i dag är att ta en lång barnvagnspromenad så lilla sover bättre än igår och sedan kommer mina föräldrar över på fika. Mamma ska även stanna några dagar då vi alla ska fira nyår ihop hemma hos oss så det blir mysigt. Vi har ju alltid haft en nära relation men sedan lilla ”C” kom har den blivit ännu starkare. Det är så fint och jag älskar mamma mer än någonsin ♥.
Vad gör ni i dag kära vänner?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Min relation till mina föräldrar har också bara blivit bättre sedan barnen kom! Så tacksam över att mina barn fått världens bästa morföräldrar 🙂 idag har vi haft besök av vänner från Umeå (!), mycket roligt! Hoppas ni haft en bra dag!