Annawii

TGIF & EN TIDIG MORGONGÅVA ♥

God mrogon mina små hjärtan! Igår fick jag världens bästa julklapp i form av att Micke fick sluta tidigt och faktiskt fick ledig i dag. Så underbart! Har velat få ha honom hemma ett par dagar över julen då det är lilla ”C”:s första så nu är mamman i familjen väldigt lycklig ♥. Fick även sova nästan fem timmar i natt, till skillnad mot för 3 som jag sovit den senaste veckan, så jag känner mig äntligen som en människa igen. Micke hade lovat att ta nattmatningne men lillan sov ända till 3.30 så han slapp och kan ta dne i natt om hon vaknar tidigare för det är då jag tycker det är tungt. Skönt att ha en natt innestående!
Idag har vi börjat dagen med att skänka en slant till ”Ida’s plan A” då vi suttit och läst/sett nyhetsklipp om henne och gråtit här på morgonen. Blir helt matt när jag tänker på henne situation men samtidigt så imponerad när jag ser hennes driv och hoppfullhet. Tänk bara att vara dödssjuk i cancer, ha två barn och samtidigt gå läkarlinjen, snacka om en kvinna med driv! Nu hoppas jag de får ihop de pengar de behöver och tänk om de kunde få det lagom till imorgon. Vilken julklapp! Nåväl, planerna för i dag är att bara mysa med familjen, slå in de sista julklapparna och vila. Denna mami ligger minus på sömnontot trots lite mer sömn i natt så jag ska för en gångs skull se till att få till dagsvilan. Vill inte vara så trött som jag var igår så nu ska jag passa på när lillaskruttan sove och även passa på att ta hjälp av svärföräldrarna som är här ♥.
Ha en fin dag kära ni!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. camilla

    För mig, som oxå är en prestationsprinsessa, så funkade det att tänka att jag gav andra tid med mitt barn när jag gick och la mig l h sov. Ge det till din man, dina svärisar och dina föräldrar! Jag törs nästan lova att mor-och farföräldrar förstår dig. Gå och lägg dig. Och sov ofta när ditt barn sover, nu när hon är så liten så kommer du ändå att hinna göra saker om hon är nöjd i babysittern. Så gå och lägg dig och det ofta!

  2. Anna

    Oj, får du sova bara tre timmar totalt per natt i vanliga fall? Är C vaken mkt eller har du svårt att sova?
    Jag minns de första månaderna som en dimma med trötthet, men jag la mig alltid tidigt på kvällen, ett måste för mig då storebror 3 år vaknade varje dag kl 05 för dagen så det fanns liksom inget annat alternativ än att kliva upp! Väldigt mysig tid i livet, men slitsamt med lite sömn 🙂 Kämpa på.

    1. ANNAWII

      Ja det handlar mest om mig själv, när lillan vaknar vid halv två för matning har jag jättesvårt att somna om så det blir typ 2,5 + 1 timmes sömn per natt och det börjar tära. Hoppas på att hon gör likadant som i natt för 3-3.30 känns mer ok och då kan jag slumra en liten stund efteråt.
      Kram