Annawii

A LOVELY GIFT FROM SOPHIE LA GIRAFE

I förra veckan fick jag hem ett ljuvligt paket från Mildh Press med dessa superhärliga produkter/leksaker från Sophie la Girafe* och jag är så tacksam! De gör fantastiskt fina leksaker och hudvårdsprodukter för barn som är både ekologiska samt etiskt producerade så det känns verkligen som en toppengåva till vår lilla ”C”. Jag har dock inte testat någon av dem än då jag vill vänta till vi flyttat men lovar att återkomma med vad vi tyckte om produkterna lite längre fram!
Har ni testat någon av produkterna – Vad tyckte ni?
*Adlinks | Pressutskick
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Vi har giraffen sedan tidigare, tror den är den första produkten de började med? Den var rolig en stund för stora men han var nog lite stor när han fick den. Lillan tycker den är rolig nu dock, hon är drygt 2 månader. Funderar på att köpa den med handtag då den är nog lättare för en liten bebis att hålla i samt bra att bita på!

    1. ANNAWII

      Ja jag tror det var den första, vi köpte den åt en kompis i baby shower-present för många, många år sedan, den är så söt!
      Och ja, bitringen är nog bättre för en bebis men fortfarande för stor och oförståelig för vår lilla tjej. De måste nog få lite kontroll på händerna först och det har inte hon haha, de flyger överallt 😉