Annawii

FAVORITES FOR THE BABY

Babynest från Babynest.se – Cornelia sover i detta mellan oss i sängen varje natt och på dagarna tar vi i bland ut det i soffan så hon kan mysa tryggt där
Bugaboo Buffalo – Älskar redan denna vagn då den är superlätt att styra, väger lite och går att packa ihop i bilen på nolltid. Är så nöjd att vi till slut valde denna framför en större vagn!
Skötväska från OiOi Bags – Denna är inte bara fin utan även praktisk då den rymmer det mesta och har massor av smarta fack både på insidan och utsidan. Det är väldigt lätt att hålla ordning på allt med denna!
Babyskydd från Maxicosi – Detta använder vi självklart i bilen men även som babysitter hemma och på vagnen då lillan somnat i bilen och vi inte vill väcka henne. Supersmart och supersmidigt!
Bambufiltar* och regnskydd* från Elodie Details – Filtarna är helt fantastiska då de är supermjuka, andas och är fuktabsorberande så vi har alltid en sån här filt lindad närmast kroppen på lilla ”C” när hon får vara nakenfis hemma. Gillar även regnskyddet som är superlätt att ta på och väääldigt snyggt!
Har ni några babyfavoriter ni inte vill vara utan?
*Adlinks
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.