Annawii

CORNELIA 25/10-2016 ♥

God morgon sötnosar! Jag är lite ikognito för tillfället då vi befinner oss i världens bebislycka och försöker lära känna vår lilla tjej här hemma i lugn och ro men tänkte i alla fall uppdatera er lite. Hon kom till världen i tisdags klockan 13.24 och var då 50 cm lång och vägde 3385 gram. Hon har helt otippat en liten mörk kaluffs (både jag och Micke var helt kala när vi föddes), mörkblå ögon och världens sötaste lilla knappnäsa. Än så länge är hon väldigt snäll men hade ett litet utbrott igår kväll/natt då amningen precis kommit i gång så vi tror hon fick lite ont i magen men nu är allt lugnt igen och hon har hunnit äta två gånger i dag. Favoritsysslorna verkar vara att äta (hon vägrar släppa bröstet i bland och då känner jag mig vääääldigt viktig hihi), ligga på pappas bröst hud mot hud samt suga på sina vantar (hon är ju lite överbakad så händerna är supertorra så därför kör vi på babyolja och tunna bomullsvantar). Hon gillar även besök och har fått träffa mina föräldrar två gånger samt Hanna och Helena och hon går att skicka runt i knäet utan problem. Lillskruttan ♥.
Hur som helst är hon världens finaste och jag vet att jag sagt att jag inte ska lägga upp så mycket bilder på henne men fick ok på dessa av Micke nu. Inte världens bästa kvalitet då det är helmörkt ute i dag men ni ser ju hur fin hon är vår lilla älskling ♥. Hoppas verkligen att det blir lite mer dagsljus i dag än de senaste dagarna för jag har ju knappt sett henne i det så jag skulle vilja se ögonfärg och sånt lite bättre. Vi ska i alla fall försöka ta oss ut en liten sväng i dag då vi måste handla mat, lite fler bomullsvnatar och mössor plus ullinlägg åt mig. Lär väl dock ta ett tag då det inte är så lätt att komma i väg när man i stället kan ligga i sängen och bara mysa hihi. Det är ganska mycket mer lockande vill jag lova när man har världens finaste tjej liggandes där ♥.
Ha nu en fin dag och tack för alla grattishälsningar ♥
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cornelia

    Alltså åhh, så HIMLA, HIMLA STORT GRATTIS! Lite i efterskott, men väl menat ändå <3 All lycka till er och er fina lilla familj. Och om jag får säga det själv tycker jag att hon fick ett väääldigt fint namn! Stor kram!

  2. Anonym

    Bara ett litet tips i all välmening. Bröstmjölken är super till att smörja in bebisen med. Har gjort det mycket med mina barn. ☺ Stort grattis igen! Hon ser ljuvlig ut. Kram

  3. Ida

    Så fin! ? Bra jobbat med förlossningen, verkade som du hade det utdraget innan det drog igång på riktigt! Våran snart 7v var också supertorr och har som ömsat bort huden hon hade när hon föddes och under var mjuk hud som inte behövt någon olja eller liknande. Det är så mysigt med en liten nyfödd! Kram

  4. Anna

    Visst är det häftigt att få världens vackraste och mest fantastiska barn❤️? Hoppas du får må bättre nu, bra kämpat!
    Kram Anna

  5. Bella

    En jättesöt liten tjej 🙂 Man tänker tillbaka på den där tiden och minns hur drömmande man var och att det kändes så overkligt på något sätt. Ha en bra dag.