Annawii

HON ÄR HÄR ♥

Förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna (allt har varit förinställt) men det har varit ett par tuffa dygn med en ganska smärtsam igångsättning, men igår hade jag äntligen mognat så pass att min barnmorska kunde ta hål på hinnan och då gick det snabbt! Började få lite förvärkar vid 10 som övergick i riktiga värkar vid 11 (hann ta två tuggor lunch sen var det kört haha) och sedan hade vi vår underbara lilla Cornelia hos oss klockan 13.24 på enbart sterila kvaddlar och lustgas. Jag trodde aldrig att jag skulle klara av att föda utan nåt starkare (gjorde t.o.m. sista biten helt utan någon smärtlindring alls) men tack vare världens bästa barnmorska och man gick det så bra och jag blev helt chockad när hon helt plötsligt var ute. Trodde det skulle ta så mycket längre tid! Just nu är vi på BB och är helt saliga för vi har fått världens bästa present och hon är så fantastiskt fin och underbar. Hon tog bröstet på direkten och älskar att sova nära både mamma och pappa ♥. Om allt går bra på alla kontroller i dag kommer vi faktiskt att åka hem då jag helt sjukt nog mår tiptop (lite värk nedtill så klart men behöver inget smärtlindrande) för vi vill bara hem och ”boa”. Kan självklart berätta mer om själva förlossningen sen om ni vill (ställ gärna frågor så vet jag ungefär vad jag ska skriva) men just nu är jag så hög på livet att jag inte riktigt har ro att skriva mer än så här hihi.
Hoppas att allt är bra med er och tack för allt fint stöd ni gett mig, ni är änglar ♥
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Stort stort grattis till er! Har kikat in här ofta för att se om hon kommit! Vilken lycka för er! Ser framemot att få läsa mer om ert nya liv med lilla sötnosen!

  2. Anonym

    Grattis och vad kul och vad skitbra och allt! Men varför är fokus på hur mycket smärtlindring man använde eller inte? Nu är det ur en synvinkel "jag trodde att jag skulle behöva mer" så det är en allmän fundering. Folk frågar om smärtlindring och berättar om det innan de pratar om hur de själva mår eller hur barnet mår. Men – i alla fall – stort grattis!

  3. Emilie

    Åhh va kul! Grattis till er båda och njut nu bara utan att känna press över bloggen 🙂 jag har bf den 7e februari och längtar ihjäl mig typ!<3

  4. Emilie

    Åhh va kul! Grattis till er båda och njut nu bara utan att känna press över bloggen 🙂 jag har bf den 7e februari och längtar ihjäl mig typ!<3

  5. Gabriella

    Har följt din blogg sen start och är så jäkla glad för er skull!!!!!! Och helt underbart att du fick en sån bra och snabb förlossning till slut efter en seg början!!
    Ett jättestort Grattis till ert underverk ?

  6. Anonym

    Grattis..Äntligen=) Hur många dagar gick du över…känns som en evighet du hade gissa tävlingen och några t.o.m trodde i september….
    Lycka till med allt och äntligen får ni njuta av er nya familj=)

  7. Camilla

    Grattis till er lilla Cornelia! 🙂 jag skrev ju och frågade dig om du kunde skriva vad du tycker om förlossningen i Umeå, men några timmar efter jag skrev gick mitt vatten och tre timmar efter det var min lilla skrutt ute 🙂 Jag har bara positivt att säga om både förlossningen och BB i Umeå. Men vi måste bara gått om varandra för jag fick åka hem igår eftermiddag!

  8. Johanna

    Åh men grattis! Äntligen fick man läsa det där orden som rör mig till tårar oavsett vem det är som skriver dem. "Hon är här". Magiska ord och jag känner känslan både från den stunden min dotter kom och det faktum att jag om några månader får uppleva det igen när lillasyskon kommer! Visst känns det som de senaste veckorna bara försvann?? Njut i er bubbla! Bloggen försvinner inte och vi som läser har förståelse för glesare inlägg. Det är så det ska vara! Grattis igen hela lilla familjen!

  9. Jenny

    Stort grattis Anna o Micke! O superbra jobbat! Skönt att höra att du mår så bra. Blev det ingen mer smärtlindring för att ni inte hann eller ville du inte ha något? Låter ju som en otroligt snabb förlossning för att vara första barnet, kändes det bra eller var det liksom läskigt? Förlåt för klyschan, men njut njut njut! Vi älskade våra dagar på BB, tiden står liksom still i början med lilla bebisen. Det är fantastiskt! Och du, tänk inte för mycket på bloggen. Vi finns här sen 🙂

  10. Linda

    Men äntligen….som man väntat …skönt allt gick bra o ni mår bra!❤
    Ken är ju självklart nyfiken på hur stor hon va?
    Kram o njut…

    1. ANNAWII

      Ja det gick så bra till slut! Hon var 50 cm lång och vägde 3385 g så ingen minibebis som vi hade trott och det känns så skönt. Småvalkar på armarna och goa runda kinder <3

  11. TextilaErika

    Grattis fina du! Och bra kämpat! Visst är det häftigt vad ens kropp klarar av. Vila nu så mycket ni kan och njut av er skatt!
    Tänkt mycket på dig och hoppats att allt skulle gå bra. Många kramar

  12. Alice Ph

    Stor, stor grattis! You did it! 🙂
    Så härligt att höra att allt gick så snabbt på slutet! Nu är det bara vila och mysa!
    Snart är ni hemma med ert litet sockerpaket 🙂
    Min fråga: När jag födde mitt barn gick det också ganska fort i förlossningen på slutet. Jag fick en världens energikick efter. Kände mig så stark, kunde inte vila, var helt upp i varv. Värsta adrenalinkick som varade i flera timmar haha!
    Fick du också en sådan kick efter eller blev du trött och somnade kanske?
    Kram
    Alice

  13. Helena

    Åh vilken rolig nyhet!
    Stort grattis till det finaste man kan få!!
    Strunta i bloggen nu, och lev i er lilla bubbla! Den där bubblan är så magisk!!

  14. M

    Grattis grattis! Har kollat bloggen säker 20 gånger om dagen i väntan på C 🙂 Skönt att det gått så bra efter den långa väntan. Ta hand om er allihop.

  15. Victoria Estelle

    ÅÅÅÅH STORT STORT GRATTIS TILL ER! <3<3<3<3<3<3 Är så otroligt glad över att det gått bra och att läsa detta inlägg gjorde mig helt rörd! :’) Imorgon är det dags för mig, hoppas att min igångsättning med går bra 🙂 Är lite lagom nervös såhär dagen innan.
    Jag önskar er all lycka! Stor kram

    1. ANNAWII

      Åh tack fina!! Håller tummarna för dig och mitt bästa tips är att om du får sån molvärk som jag fick redan första dagen i rygg och nedre delen av magen – be dem sätta in sterila kvaddlar. Jag fick det först under själva förlossningen och direkt efter att jag fått dem kunde jag fokusera på värkarna och slappna av mellan. Så jag gick i tre dagar med konstant värk vilket är vääääääldigt uttröttande.
      Stor lycka till och ve du – man får fasiken superkrafter under utdrivandet. Det är så jäkla coolt!
      Kram fina

  16. Charlotte

    Stort grattis! Vad härligt att hon äntligen är här ? Njut av det lilla underverket nu, den första tiden glömmer man aldrig. Stor kram och grymt jobbat ❤️

  17. Rebecca.nil

    Grattis!!! Åh som man har undrat! Underbart att hon är här och ljuvligt att du känner dig hög på livet, förstår precis vad du menar <3 Mys och ta hand om er!

  18. Åsa

    Stort, stort grattis! Så skönt att det gick så bra och att ni har henne ute hos er nu. Njut nu allt vad ni kan, de här första dagarna kommer ni minnas för alltid! <3

  19. Linnea

    Bra gjort 🙂 Grattis! Nu är väntan över. Skönt att det gick så fort, även om man kanske inte riktigt fattar vad som händer då hehe 🙂 Jag skulle önska läsa om era tankar, händelser och känslor i kronologisk ordning under förlossningen, som en berättelse. Njut av varandra, alla tre. Kram

  20. M

    Stort Grattis! Häftigt att det gick så snabbt när det väl drog igång. Ser fram emot att följa ert nya liv som en liten familj.

  21. M

    Stort Grattis! Häftigt att det gick så snabbt när det väl drog igång. Ser fram emot att följa ert nya liv som en liten familj.