Annawii

ATT SE LJUSET I TUNNELN ♥

God morgon mina små hjärtan! Gårdagens överburenhetskontroll gick helt okej (allt med lillan såg bra ut förutom att vattnet börjat absorberas lite) men jag  fick veta att jag absolut inte var öppen och att det inte ens gick att göra en hinnsvepning på mig (vet inte vad de höll på med i torsdags men det var kanske därför jag hade så ont efteråt) så blev väldigt besviken till en början. När vi väntade på att få göra ultraljud kände jag bara att ”nej, nu kryper jag in under en stol här och sitter här till någon hjälper mig” men efter ultraljudet och samtal med läkaren kändes det bättre. Jag kommer att bli igångsatt inom de närmsta dygnen (vill inte skriva exakt dag när jag blir inlagd då de inte kan lova något men när jag är på plats lovar jag att berätta) och det känns så bra!
Måste även säga att det känns extra bra att ha fått vara på förlossningen och träffa de som jobbar där för jisses vilka människor. Jag började nästan gråta av tacksamhet för att alla var så otroligt omtänksamma och lyhörda. Både jag och Micke kände oss trygga direkt vi kom in och nu känns det jättebra att få åka dit och få hjälpen vi behöver. Om allt går som det ska, och det inte är överbalastat på förlossningen/BB, vet vi nu att det inte är många dagar kvar till vi har vår lilla tjej i famnen och det känns helt fantastiskt för oss båda. Vi vågade absolut inte hoppas på det igår men nu ser vi ljuset i tunnen och är så glada trots utmattning och smärta. Tänk vad livet är fantastiskt, att man kan gå från total hopplöshet till eufori på bara en sekund på grund av att man träffar rätt person. Det är magiskt!
Ha nu en fin dag och ta hand om er ♥
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Fina Anna!
    Du är inte ensam om att uppleva det här!
    Första gången är verkligen unik och otroligt speciell och det känns verkligen som om man är den första kvinnan i världen att gå igenom en förlossning.❤️
    Det här kommer att gå så bra för er!
    Ni är under "uppsikt" och det finns en plan er, snart möter ni er efterlängtade dotter❤️

  2. Anonym

    Va härligt att ni ser ett slut på graviditeten och snart får träffa er lilla tjej:) där jag bor så blir det alltid en igångsättning v 42. Tycker att det borde vara samma överallt för i slutet är man ju verkligen såå trött å sliten å ska inte behöva be om det.

    1. ANNAWII

      Ja jag håller med och jag hade sån tur som träffade en läkare i lördags som tyckte att gränsen var nådd. Så nu är vi igångstartade och förhoppningsvis kanske hon kommer redan i dag <3

  3. Anonym

    Snart är ni i mål! Lycka till när det väl blir dags, lita på den fantastiska personalen där på NUS och fota mycket! Man glömmer så lätt, önskar att jag hade antecknat småsaker och fotat mycket mer!

  4. Lisa

    Följt dig med spänning de senaste månaderna och kollar in varje dag för att se vad som händer nu på slutet ? Håller tummarna för att det blir typ nuuu! (Haha hej otålig) har själv minst 32 veckor kvar och har det så sjukt jobbigt med illamående kräkningar och noll aptit, har i 2 veckor levt på limpmackor med smör, rivet äpple och piggelin. Hemskt för en matälskare som jag, har tom. slutat läsa matbloggar och avföljt matkonton på IG ? Men hoppas såklart det går över och att jag kan börja längta och planera ? Stor kram och lycka till!!

  5. Annika Natalie

    Jaa ååh vad mycket det betyder att få träffa rätt person – tänk då euforin när ni får träffa VÄRLDENS BÄSTA person om bara några dagar!!! 😀 Nu ska jag och smågrabbarna hem till deras två jämnåriga kusiner, vars mamma gick över tiden tre veckor med båda två. Med första barnen hade jag BF 25:e april och svägerskan 11:e. Harry plockades ut 7:e, och jag fick nästan lite dåligt samvete när april övergivk i maj och hon fortfarande gick och väntade… ? Men när hennes killar väl kom gick det superbra båda gångerna, precis som det kommer att göra för er! KRAAAAM! ❤️

    1. ANNAWII

      Oja! Är så himla tacksam över att alla vi träffat hittills varit så snälla och härliga. Fått oss att skratta och varit uppriktigt intresserade av oss som personer också, tycker det är så coolt att de är så trots att de säkert har det superstressigt!
      Åhh haha jag kan förstå om hon blev lite bitter. Själv har jag sett såååå många som haft BF-datum 1-2 veckor efter mig som har små goskitar sedan flera veckor tillbaka. Är superglad för deras skull men man blir lite frustrerad haha. Men nu är vi igångsatta så hon kanske kommer redan i dag <3.
      Kram fina