Annawii

TRE SAKER

TRE SAKER JAG VILL UPPLEVA IGEN
* Mitt och Mickes bröllop för det var en så fantastiskt dag! Vi kanske får ta och förnya våra löften efter 10 år (2023) så att lilla ”C” också får vara med. Hade varit magiskt!
* Att plugga på Universitetet för jag älskar verkligen att plugga och lära mig nya saker. Drömmen vore att ta en kort kurs på Konsthögskolan här i stan för den är så vacker och har gott rykte!
* Den lilla ”vita byn” Competa som ligger uppe i bergen ovanför Nerja. Vore så kul att åka tillbaka dit nästa sommar med nya tillskottet i familjen för det är verkligne en sagoby – så vacker, lugn och rofylld!
TRE SAKER JAG UPPSKATTAR
* Min familj och vänner
* Ärlighet och öppenhet. Jag trivs bäst med människor som säger vad det tycker och tänker i stället för att hinta om saker eftersom jag känner av stämningar väldigt lätt och kan grubbla lite för mycket när jag umgås med sådana personer. Det mesta går att lösa/reda ut bara man pratar om det!
* Att jag kunde bli gravid och har fått bära vår lilla ”C” i min mage – det är inget jag någonsin tagit för givet och jag är så tacksam för att jag ska få bli hennes mamma ♥
TRE SAKER JAG VILL HA
* En ny soffgrupp (på gång nu då vi precis beställt, yay!)
* En utlandsresa med min lilla familj nästa vår
 * En ögonoperation så jag slipper bära glasögon jämt – är sååååå less!
TRE SAKER JAG ÄLSKAR ATT GÖRA
* Umgås med min älskade make. Det spelar i princip ingen roll vad vi gör för han får mig alltid att skratta och känna mig som världens viktigaste människa
* Fota och vara kreativ – skulle väldigt gärna göra fler frilansuppdrag åt det hållet för det är så inspirerande att fånga vackra saker på bild och bygga upp små stilleben
* Resa! Älskar att resa inom Sverige, utomlands, till storstäder, till stränder till små byar i bergen – ja allt!
TRE SAKER JAG VILL BLI BÄTTRE PÅ
* Jag skulle vilja få bättre tålamod och det tror jag att jag kommer att få öva på nu när vi får lilla ”C”. Micke är betydligt mer tålmodig medan jag vill göra allt ”nu, nu, nu” haha
Ha yoga som morgonrutin då jag tror att det skulle göra mig gott eftersom jag blir lugn, rofylld och varm av det (jag är kanske världens mest frusna människa)
Spara pengar – jag är verkligen sämst på det så det är något jag skulle vilja satsa mer på nu
 TRE SAKER JAG INTE KAN VARA UTAN (FÖRUTOM DET UPPENBARA)
* Kameran – älskar att fota och utan den skulle jag inte få nära min kreativa sida
* Mobilen – Inte bara för sociala medier och att hålla kontakten utan även för att jag skriver ner allt som ska göras så den är som min lilla ”extrahjärna”
Ketchup – jag äter typ ketchup till allt så mitt matliv skulle inte kännas riktigt lika kul utan det 😉
TRE SAKER I SMINKVÄSKAN JAG INTE VILL VARA UTAN
* Anastacias ögonbrynsskugga* – den är så bra!
* Makeup Stores läppstift i färgen ”Pretty baby”* eftersom det är i den pefekta korallrosa nyansen
 * Transparent löspuder – Märke spelar ingen roll men det är guld värt då det får foundationen att hålla bättre ochsnabbt ger en snygg ”finish”
Hur ser er lista ut raringar?
*Adlinks
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amina

    Åh sicken mysig lista, den sparar jag och kör till helgen tror jag 🙂 Känner igen mig så mycket i det där nu nu nu…. Hehe, tur att jag har en betydligt lugnare man.