Annawii

SUNDAY BABY ♥

God morgon kära vänner! Igår var jag på ett halvdåligt humör mest hela dagen (är så less och mådde illa plus hade sammandragningar) men jag fick en fin kväll så det vägde upp. Vi handlade hem mat från Sen street kitchen, såg på Project Runway och bara mös. Härligt! Behövde verkligen det för tyvärr kan man ju bli lite bitter så här i slutet av graviditeten och när man går på övertid. Som tur är har jag en make som mest bara tycker jag är rolig när jag går i gång på småsaker så han kastar mer än gärna in ”pinnar i elden” så att jag eldar upp mig själv. Sån tur vi har samma humör och kan skratta åt mina små utbrott haha ;).
I dag är i alla fall maken ledig så vi har startat dagen med en mysig frukost (alltså Njies nya proteinpudding med lussekattsmak är ju bara för god) och ska strax ta en promenad. Tycker det är helt fantastiskt att jag fortfarande orkar gå ut och gå varje dag (även om det är i snigelfart) och det gör så mycket gott för humöret och illamåendet. Har haft väldigt tur rent fysiskt under min graviditet som inte har några speciella krämpor och som inte blivit alltför framtung för jag orkar ju ändå mycket för att vara i vecka 41. Det är jag enormt tacksam över  ♥. För övrigt snurrar mest hela min tankeverkstad och liv kring lillan och förlossning just nu så jag hoppas så klart att hon kommer i dag. Längtar så till jag får berätta här i bloggen att hon kommit för nu är mamman less på att vänta haha.
Vad pysslar ni med i dag sötnosar?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika Natalie

    Det är verkligen otroligt att du kan skriva stt du haft TUR rent fysiskt under graviditeten – du har ju för sjutton mått illa i nio månader?! Att du ändå känner dig lyckligt lottad är så himla himla fint och ödmjukt. ❤️

    1. ANNAWII

      haha ja men alltså jag lider ju med dem som blir begränsade rent fysiskt, tack vare att jag kunnat vara (och fortfarande kan vara) uppe och röra mig utan några direkta smärtor har jag ändå lyckats få tiden att gå. Får lätt panikkänsla bara av tanken på att vara begränsad fysiskt p.g.a. smärta då jag har så mycket "spring i benen", tror det hade tärt på mig mer än illamåendet även om det så klart varit och är sjukt jobbigt. Fats jag hade säkert tänkt tvärtom om det varit tvärtom, man vänjer sig och accepterar ganska snabbt läget när det är för något som kommer ge fin utdelning på slutet hihi.
      Kram fina <3