Annawii

THE JOURNEY OF MY LIFE ♥

Igår morse låg jag kvar en stund extra i sängen då jag hade en ordentlig släng morgonillamående och då passade jag även på att reflektera över det här året och vilken resa jag fått vara med om. Jag kikade bland annat på bilden på det första graviditetstestet jag gjorde i mobilen (inte det ovan utan det klassiska med strecken) och en våg av tacksamhet sköljde över mig. Tänk att jag, som var mer eller mindre sker på att jag inte kunde få barn, nu står här i nionde månaden och snart ska få vår lilla skatt. Det känns helt fantastiskt och trots en graviditet kantad med illamående är det ändå min lyckligaste tid i livet för varje spark och varje tecken på att hon finns där inne får mitt hjärta att hoppa till av lycka.
Tänk att gå i tre år och inte tro att man kan få barn, inte ha mens som man ska och mötas av det eviga negativa resultatet på graviditetstestet och sedan en dag mötas av ett positivt besked. Det är magiskt! Och att ha sån tur att vi åkte till Skellefteå och utredningen precis dagen innan ägglossning för hade vi åkt när vi egentligen skulle ha åkt hade jag säkert fått lov att äta en massa tabletter och blivit utredd eftersom de inte var säkra på att jag ens hade ägglossning då mina prover inte visade något tecken på det då den var så oregelbunden. Det var nog meningen att vi skulle få vänta och längta för nu är vi så redo för vårt lilla risgryn och hon både är och kommer att bli så otroligt älskad av sin mamma och pappa. Jag blir alldeles varm i hela kroppen och lätt tårögd bara jag visualiserar första gången jag får känna hennes lilla kropp mot min och nu hoppas jag att det är nära för jag längtar så efter vår lilla ”C” ♥.
Håll nu tummarna för att hon kommer på sin BF för jag vill träffa henne NU!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika Natalie

    Så otroligt vackert skrivet, Anna. Er lilla C har verkligen gjort ett strålande val av föräldrar – så underbart att få komma till jorden och vara så enormt älskad och efterlängtad! Tänk, nu har du henne alldeles, alldeles snart i din famn!

  2. Annika Natalie

    Så otroligt vackert skrivet, Anna. Er lilla C har verkligen gjort ett strålande val av föräldrar – så underbart att få komma till jorden och vara så enormt älskad och efterlängtad! Tänk, nu har du henne alldeles, alldeles snart i din famn!

  3. Anonym

    Så himla underbart! Vi behövde inte vänta så länge, men innan något händer så tvivlar man ju ändå. Det där plusset/extra strecket på stickan förändrade verkligen allt.
    Gud vad man längtar nu! Önskar er all lycka till. Snart blir vi mammor 🙂 Får se vem som hinner först haha 🙂 Kram på dig

  4. Anonym

    Åhh, känslan när man äntligen får träffa sin vackra lilla pärla är helt magiskt, det går verkligen inte att beskriva med ord! Vi var ofrivilligt barnlösa i 8 år och gjorde 7 misslyckade ivf-försök. Jag hade helt gett upp hoppet om att någonsin få bli gravid när vi bestämde oss för att testa ett 8:e försök. Och då hände det, mot alla odds! Gissa lyckan! Kan säga att alla år av blod, svett och tårar var så värt det, hihi! Tänk bara om man fått veta innan att man en dag äntligen skulle få bli mamma, så mycket tårar och smärta man kunnat bespara sig… Tänk att du snart har det allra vackraste livet kan ge dig i din famn! Lycka till!

  5. Anonym

    Känslan att få den lilla varma kladdiga kroppen mot sin och se ögonen, det är det mest magiska man kan vara med om. Önskar all lycka till!