Annawii

MONDAY MORNING

God morgon sötnosar! Jisses vad denna väntan börjar tära på mig nu och så har jag ju på tok för mycket hormoner i kroppen som gör att jag kan gå från glad till arg på en sekund, orkar knappt med mig själv! Micke är dock världens mest förstående och blir aldrig arg på mig men i bland jäklas han med mig för han tycker det är så roligt när jag blir arg och det är inte poppis hos denna blivande mamma kan jag lova ;). Jisses vilka utbrott jag kan få då haha. Som tur är kan jag skratta åt mig själv ganska snabbt efteråt och ber alltid om ursäkt men det är jobbigt att vara så här extremt ostabil. Normalt sett är jag ju faktiskt väldigt snäll så det är ovant att vara så är ilsken och jag har väldigt ofta dåligt samvete trots att jag vet att jag inte riktigt kan rå för hur jag är just nu.
Jaja, planerna för i dag är hemmajobb och i eftermiddag ska vi åka på en kurs/möte/föreläsning på sjukhuset där de går igenom lite saker inför förlossningen. Känns trist att lilla ”C” inte kommit än men skönt att hinna gå på det för vår barnmorska sa att det var bra att gå på den eftersom man får mycket nyttig info. Efter det ska jag gulla med Micke och se om vi kan äta ute för jag är så less på min  standardmat och behöver det är så skönt att slippa laga mat just nu. Kanske lite slöseri med pengar men snart flyttar vi ju ut på landet och då blir det betydligt mindre av den varan!
Vad gör ni i dag raringar?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Idag ska jag och en vän ha planeringsdag för hur jag ska jobba i oktober. Lunchen är på gång så nu sitter jag bara och väntar. Appropå väntan, den där väntan i slutet på att bebisen ska komma, varje dag känns som hela graviditeten. Nu vet jag inte om du gått över tiden men jag gick över 10 dagar med Ida och varje dag kändes verkligen oändlig.

  2. Citrin

    Haha åh jag har ett jäkla humör som det är (som jag dock tämjt relativt bra med meditation de senaste åren!), så undra hur jag skulle vara som gravid. 😛 Låter som en härlig dag, Anna! Själv ska jag jobba mina 4 timmar, sedan iväg till frisören och bli lite uppfräschad, och till sist bara vila och njuta av ensamheten hemma (har haft pojkvännen här hela helgen så nu behöver jag få vara eremit haha)! 🙂

    1. ANNAWII

      Haha men du kanske blir lugnare då, jag blir ju hemsk och likaså när jag har pms. Huvvaligen!
      Åh vad lyx med frisör och skönt med egentid. Jag är ju likadan, måste få vara själv i bland annars blir jag galen ;).
      Kram finaste <3

  3. Anna O

    Ska hem och sova nu, jobbat natt i helgen. Efter sovandet blir det att hämta 5-åringen på förskolan och sen dra till simhallen och busa!
    Kämpa på förresten fina du! Snart är lilla C här <3

    1. ANNAWII

      Åh vad mysigt med badhus, vi satt och pratade om det här om dagen – hur mycket vi längtar till man kan göra sådana aktiviteter med vår lilltjoppa hihi.
      Kram finaste och sov sött <3