Annawii

WEDNESDAY MORNING ♥

God morogn sötnosar! Igår hade jag en ”upp-och-ned”-dag rent humörmässigt då hormonerna svajade ordentligt. Som en solstråle ena stunden och som ett bi den andra, tur jag har en förstående make med mycket humor som alltid får mig att skratta. Han är bäst ♥. Trots lite svajiga hormoner fick vi ändå en fin dag med ljuvligt väder, god lunch på TC och sedan vila i soffan. Livsviktigt för denna mimmi!
Planerna för i dag är jobb på Häggströms och efteråt ska vi kika på huset igen då Micke missade visningen i lördags. Är så peppad på husköp och jag hoppas och tror att Micke kommer bli lika såld som jag. Tänk att få bo på landet i ett helt eget hus med dubbelytterdörrar, kamin, snedtak, charmigaste barnrummet och världens finaste kök. Drömmen! För övrigt mår jag sisådär i dag men försöker att fokusera på att detta eviga gravidillamående snart är över och då börjar en ny, fantastisk period i livet ♥.
Vad gör ni i dag kära ni?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Så spännande med hus! Vi väntar också på att vårat hus, som vi bygger nu, ska bli färdigt! 🙂
    Men idag njuter vi då lillasyster kom ut, punktigt, i söndags! Så tacksam över mina underbara barn! Snart har ni eran bebis också 🙂