Annawii

MONDAY BABY ♥

God morgon mina små hjärtegryn och tack för alla tips till BB-väskan igår, det uppskattas! Hade för övrigt en hemsk dag igår med kräks (sorry för infon men så är det just nu), yrsel och trötthet. Gick en morognpromenad med Micke och handlade på Ica Maxi med Micke men efter det var denna blivande mamma soffliggande. Är så less nu eftersom jag knappt kan äta eller röra mig utan att det komme rupp och som ni säkert vet har jag inte så mycket att ta av så det blir en ond cirkel. Men men, jag tror gårdagen var ett tecken på att hon börjar göra sig startklar så förhoppningsvis byts illamående ut mot total lycka snart!
Planerna för i dag är lite hemmajobb och om jag orkar ska jag försöka göra en videoblogg för jag tycker det är så kul. Blir dock varvat med mycket vila då jag är så slut och jag håller tummarna för att jag slipper må som jag gjorde igår. Huvva! För övrigt är typ alla tankar på lilla ”C” nu och jag längtar så till vi får träffa henne! Drömde två drömmar om henne i natt faktiskt (en där hon var född och en där hon var på väg att födas) och jag hoppas så på att de var tecken på att det är dags. Jag är ju stensäker på att hon kommer att komma innan Micke fyller år nästa måndag och just nu känns det som att det kan bli så. Hon ligger så långt ner och allt känns konstigt i kroppen så vi får se – det är verkligen så spännande!
Vad gör ni i dag raringar?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria Estelle

    Önskar verkligen att du har fått må bättre idag hjärtat! <3 Snart är du igenom detta och har din lilla tjeja i famnen, och så är illamåendet och allt jobbigt ett minne blott!
    Tack för att du delar med dig, du peppar mig massor genom mina tuffa dagar! Positivt tänkande gör ju verkligen så mycket! Och det bidrar du verkligen med. Tack! Stor kram!