Annawii

LAZY SUNDAY & LAST CHANCE TO WIN A NIVEA KIT

God morgon sötnosar! Igår hade jag en bra dag trots gravidkrämpor då jag åkte och kikade på huset med bästisarna och det var absolut något värt att kämpa för. Det känns som man kommer till ”Alla vi barn i Bullerbyn” när man är där och det enda man behövde fixa invändigt var att måla ett tak samt byta en tapet. Så skönt! Var dock rätt mör på eftermiddagen så vi gick i säng tidigt och såg ”En liten fransk stad” plus åt lite godsaker. Micke åt Ben & Jerrys och jag åt smörgåsrån med kokt ägg på – mitt nya lördagsgottis haha ;). Nej men någon godis slank också ner men jag mår ännu mer illa av för mycket mejerier så pallar inte riktigt glass just nu. Är kanske bra också att jag är sugen på ägg dåd et innehåller lite mer nyttigheter för vår lilla skatt!
Planerna för denna söndag är att fortsätta fixa med Bloppisen, vila massor och välja ut en vinnare av NIVEA-tävlingen i kväll så passa på att tävla! Jag ska även försöka förmå mig att packa min BB-väska då lillans är klar för länge sen men jag vet bara inte vad för kläder jag ska packa ner. Har ju bara fina amningskläder och tänker mig att man kanske kommer vara lite sunkig så jag skulle behöva lite mer amningsbas tror jag. Måste kika vad som finns i stan för vågar nog inte beställa då hon kan komma när som helst nu. Tips mottages gärna på billiga bastoppar för amning!
Vad ska ni göra i dag?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Ett par lösa byxor/långklänning för hemfärd i fall det skulle sluta med snitt, då vill man inte ha något tight nertill (höga trosor med också av den anledningen). Under sjukhustiden har jag båda gångerna haft deras kläder mest hela tiden – går ju dessutom utmärkt att knäppa upp vid snuttande/hud mot hud. I övrigt rekommenderar jag HM’s amningslinnen och mjuka amningsbh:ar från Kappahl a la Boob style.

  2. Annika Natalie

    Jag tror inte att vi använde NÅGONTING vi packat ner förra gången. Jo, kläder att åka hem i för Harry, men de två dygnen vi var där hade jag bara sjukhuskläder och Harry hade blöja och filt. Nu bär det av torsdag morgon och jag har inte ens börjat tänka på bb-väska, varken åt lillebror eller mig! Kanske att det är dags att sätta igång?! (Oh who am I kidding, blir det sista jag gör på onsdag kväll…)

  3. M

    Det mjukaste du kan hitta i bh/toppväg är mitt tips. När mjölken rinner till gör det ont!!! Man vill inte ha nåt som sitter hårt, men ändå håller inläggen på plats.
    Tofflor vet jag inte om du har fått tips om man jag tyckte det var skönt att slippa hasa runt i strumporna på bb.
    Sen vill jag bara påminna dig om att inte lägga nån värdering i amningen. Det kommer antagligen att funka bra för det gör det för många men om inte så är inte det hela världen.

    1. ANNAWII

      Jättebra tips! Har packat både tjocksockar och tofflor :).
      Och ska jag vara helt ärlig vågar jag inte riktigt hoppas på att jag ska kunna amma då jag haft en så tuff graviditet (min kropp har ju fått ta rätt mkt stryk då jag kräkts och inte kunnat äta ordentligt) så kan jag amma ser jag det som en jättefin bonus <3.
      Kram

  4. Veronica

    Jag hade enbart amningslinnen från Lindex under den tid jag ammade både nr 1 och 2 ☺️ Köpte flera amningsbh:ar men eftersom jag inte har så stor byst (även om brösten växte rejält när mjölken rann till) så räckte amningslinnen. Jag sov även i amningslinnen då det var lätt att bara "knäppa av" bandet och bebisen låg bredvid. Men glöm inte amningspads eller vad det heter för det brukar läcka en del i början av amningen. All lycka!

  5. Elisabet

    Jag köpte amningslinnen och tröjor men det visade sig faktiskt vara enklast med vanliga linnen med "spaghettiband". Bara att dra ner och sen upp igen 🙂 Och så på med vilken tröja eller blus ovanpå!

  6. Anonym

    Typ urtvättade tshirtar som är mjuka. Eller kläderna man lånar där. Hade ganska ont i brösten. Jag ammar nu och har bara vanliga mjuka tröjor och amningsbh under. Trodde att jag skulle ha amningslinnen o så men tycker det är mer bekvämt att bara dra upp tröjan. Kanske ändras sen när jag börjar gå ut mer iofs☺

    1. ANNAWII

      Ska ta med någon gammal skjorta och som du säger får man ju låna kläder där. Känns vettigast och så får man känna efter vad man trivs i längre fram! Kram

  7. Isabella

    Nu ammade inte jag men eftersom det mycket hud mot hud i början är mitt tips en skjorta modell längre och bekväma leggings. I alla fall att åka hem i för magen är verkligen som en bulldeg första veckan efter förlossningen?

  8. Gina

    Jag hade packat massa grejer till BB men använde i princip bara leggings, tjocksockar och typ en skön tunika eller något som var lätt att amma ur. Hade ingen amningsbh de första dagarna då man inte har så mycket mjölk som kan rinna ut :p Morgonrock är en bra idé att ta med, plus saker du tycker är gott att äta och dricka.
    Nu är det inte länge kvar, så spännande! 🙂

  9. Ida

    Har bara haft amningslinne eller amningsbh under mina vanliga kläder. Nu på hösten passar det ju perfekt med koftor och skjortor så är lätt att bara knäppa upp.
    På BB har jag haft mjuka sköna byxor och vanlig tröja med amningslinne under.

  10. Anonym

    Med första barnet åkte jag till hm och Lindex och köpte amningslinnen och bh som komplement till de dyrare boob. Men insåg snabbt att de passade inte mig så jag bodde i Mona boob-grejer tills de slets ut, och jag fick köpa nya till andra omgången. De är så galet mkt mer bekväma. Sen kollade jag iofs bara hm och Lindex, finns säkert andra budgetmärken. Sen just på bb hade iaf jag bara en av sjukhusets vackra nattskjorta ?

    1. ANNAWII

      Åh kanske ska avvakta då och använda sjukhuskläderna plus mina amningsbh:ar från Boob. Älskar ju det märket och har så mkt fint men vill inte packa ner det till BB så jag kanske förstör dem. Kram och tack för råden!