Annawii

TGIF ♥

God morgon fredag! Igår slog gravidtröttheten till ordentligt på eftermiddagen så i stället för thaimiddag efter jobbet åkte vi raka vägen hem och det var så skönt. Ville bara krypa ner i soffan och vila tillsammans med min lilla familj ♥. Fick dock lov att duscha Kokos innan då det hänt en liten olycka (så klart den dagen jag var som tröttast) men det är bra förberedelse för att få barn haha ;).
Planerna för i dag är att mysa med min lilla familj, skriva ut fler bilder från vår gravidfotografering med Mickes bror (ni ska snart få se lite bilder), handla babysaker på Ikea och så ska vi vara barnvakt åt Therez Juni en sväng i eftermiddag. Mysigt! Känns så skönt att Micke fick en extra ledig dag denna helg för jag blir så mycket mer avslappnad och lugn när han är hemma så jag ska försöka vila lite efter Ikea. Blir trött så snabbt nu så tror det r viktigt med en eftermiddagslur de dagar jag inte jobbar!
Vad gör ni i dag raringar?
P.S – Missa inte att Blogg.se lyft fram receptet på min Uggletårta
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Ja man är astrött hela tiden! Men tänk vad du har tid att vila ändå, annat är det när man väntar andra barnet och första hoppar på en i soffan med ilsken blick?

    1. ANNAWII

      Haha ja jisses! Jag är även såååå glad att jag kan styra över mina arbetstider själv för jag är ju en early bird så efter lunch har jag i princip jobbat 8 timmar och kan vila hihi. Förstår varför så många blir sjukskrivna sista tiden för man har verkligen ont överallt och är sååååå trött ?